Robotland start op met EMMY kassasoftware

Robotland Essen

Robotland in Essen (B), vlak bij Roosendaal kiest voor EMMY kassasoftware, compleet met een kassa- en toegangsticketsysteem voor online verkoop, self service kiosken en kassa’s. Project management en installatie werden uitgevoerd door Clixx. Ook de service na opstart wordt gedaan door het Clixx team.

De doelstelling van Robotland is om jongeren in contact te brengen met transport en techniek. Robotland laat hen zien dat techniek niet saai maar juist heel uitdagend en “cool” is. Bezoekers kunnen er al doende het meeste leren, wat betekent dat de bezoekers een actieve rol krijgen in ons educatief programma. Robotland streeft ernaar om een top of the league educatief programma aan te bieden.

(c) Robotland

Robotland, Hemelrijk, 2910 Essen, website: https://robotland.tv/.

Robotland start op met EMMY kassasoftware. Ook interesse in kassa en toegangsticketsystemen voor online verkoop, self service kiosken of kassasoftware? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek op +32 3 295 45 55 (voor België en Nederland). Het contactformulier invullen kan ook, door HIER te klikken.

Andere nieuwsberichten