Emmy kassa-software

Afrekensoftware op tablet, touch kassa of smartphone? Emmy kan het allemaal.

Een modern en efficiënt kassasysteem als Emmy helpt uw bedrijf echt vooruit. U rekent er niet alleen mee af u kunt er ook op zien hoeveel omzet u gedaan hebt in een bepaalde periode. U kunt er koppelingen mee maken naar betaalterminals, betaalautomaten enzovoort.

Emmy is een kassasysteem dat zowel voor retail, horeca, ticketverkoop als cashless oplossing gebruikt kan worden.

Het doet veel meer dan transacties verwerken en kassabonnen printen. Ontdek hoe u uw onderneming kan laten groeien dankzij het juiste kassasysteem.

Onze software werkt op alle toestellen: touch kassa’s, iPad’s, smartphones enzovoort.

En meer goed nieuws: dit top-product van Pos Solutions is een 100% Belgisch software, met certificaat voor de Belgische black box en het Kema Keur Keurmerk voor Nederland. Wij kennen uw markt beter dan wie ook. En dat helpt bij het uitwerken en verbeteren van onze software. Afrekensoftware die u echt vooruit helpt in uw bedrijf.

De beste afrekensoftware voor uw zaak

In uw zaak gaat het er om de klanten een perfecte service te bieden. Dat betekent ook dat u snel moet kunnen werken. Deze Emmy kassa-software is ontwikkeld voor elke soort zaak: attractiepark, museum, supermarkt food & non-food, restaurant, bedrijfs- of schoolkantine, brasserie, taverne, café, voetbal of tennisclub, (beach)bar, enzovoort. Naast een snelle, professionele en overzichtelijke manier van werken heeft u direct toegang tot alle relevante data over uw zaak, van dagrapporten tot een overzicht van uw voorraad.