Software voor zwembaden

Software voor zwembaden: oplossingen voor uw zwembad met het Emmy Beheersysteem

Emmy biedt heel wat mogelijkheden voor zwembaden: van eenvoudige kassa voor toegangstickets tot een compleet systeem met selfservice kiosk, online ticketverkoop en toegangspoortjes.

Kiosk voor zwembadenHet systeem kan tevens voorzien worden van abonnementsbeheer en het opslaan van bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Zo kan daar op ingespeeld worden met e-marketing. Er is tevens een uitgebreide rapportage.

Op de centrale database kunnen gebruikers worden aangemaakt met hun specifieke toelatingen en restricties. Ze kunnen het programma beheren vanop het netwerk of via internet. Dat mits zij hiervoor de toelating en het paswoord hebben. Zo wordt het mogelijk om nieuwe artikelen aan te maken, prijzen aan te passen en rapporten te maken. Maar ook om gegevens te exporteren naar andere pakketten (SAP, Navision, Expert M…)

Alle mogelijkheden die u wenst in één pakket

kassa zwembad

Toegang, horeca en winkelverkoop.
Abonnementen verlengen en automatisch incasseren.
Toegangscontrole d.m.v. scanner en tourniquet (van het bekende Dormakaba).
Uitgebreide rapportages met prognose.
Verkoop via internet of kiosk.
Klantenkaarten met saldo op de pas.
Arrangementenverkoop incl. vouchers.
Reserveringen beheren.
Cashless betalen in al zijn facetten.
Koppeling met o.a. SAP, Navision, Expert M etc.

Business Intelligence

Software voor zwembaden

Bij Business Intelligence maken we gebruik van data opgebouwd in uw zwembad. Dat maakt deze software voor zwembaden uniek.
Door uw statistieken te combineren met bijvoorbeeld weersverwachtingen, kunnen we een realistische voorspelling maken. Hoeveel bezoekers kunt u verwachten? Welke arrangementen worden het meest geboekt? En hoeveel medewerkers dient u hiervoor in te schakelen? U voorkomt onverwachte drukte en bespaart maximaal kosten. Kortom, maak gebruik van de Business Intelligence tool.

Referenties

Pos-IT is specialist van systemen voor zwembaden. Van een kassa voor toegangstickets tot een compleet systeem met selfservice kiosk, online ticketverkoop en toegangspoortjes. Enkele referenties: de zwembaden van Kalmthout (Gemeentelijk Zwembad Kalmthout), Dendermonde (Zwembad Olympos) en Ninove (Zwembad De Kleine Dender).

Interesse of vragen?

Stuur ons een mail met uw vragen, bel ons voor een offerte op maat op het nummer +32 3 295 45 55 (voor België en Nederland).

Of klik HIER en vul het contactformulier in.