Software voor horeca

Restaurant, café, catering, sportclub: software voor horeca

Emmy Hospitality is ontstaan uit onze jarenlange horeca ervaring, je kan verkopen registreren op een tablet, pocket en touch pc.
Emmy is voorzien van een tafelplan, je kan tafels hernoemen, splitsen, samenvoegen, en kan ze ook uitgebreid worden met keukenschermen en (keuken en of bar)printers.
Een kamerplan voor B&B of hotels kan perfect. Je kan ze zelfs koppelen aan een kaart die je klanten kunnen opladen aan een kiosk of kassa.
Tevens is er de mogelijkheid voor prepaid, facturatie, verschillende prijslijsten afhankelijk van klantgroep (of klant).

Verder is er een zeer uitgebreide en klantvriendelijke backoffice, koppeling met FDM (blackbox) en betaalterminal (Atos, Payworld…). In de back-office kan je diepgaande rapporten trekken op verschillende niveaus.

Wenst u verder uit te breiden naar een webshop of een bestelkiosk, geen probleem, wij regelen het!

Van 1 tot 100 kassa’s.

Voor restaurants met tafelbediening zowel als voor afhaal en selfservice heeft POS Solutions de gepaste oplossing. Onze software en kassa’s voor horeca draaien dagelijks bij grote en kleine horecaketens. Maar ook tientallen zelfstandige uitbaters gebruiken ons systeem met grote tevredenheid.

Belgocatering en Clixx

Gebruiksvriendelijke software voor horeca

De artikelen met hun samenstelling worden aangemaakt in de centrale waar ook de winstmarge wordt berekend. Met een aangemaakte toets op de touch screen kan de kassier(ster) het product verkopen. Afrekenen kan cash of met de gekoppelde betaalautomaat. Ook een paystation is handig te koppelen. Dan hoeft de kassierster zelf het geld niet meer aan te raken en wordt het door de klant zelf gestort. Dit vermijd kasverschillen en fraude en het is hygiënischer. Onze kassa’s en software zijn door de Belgische FOD gekeurd voor koppeling met black box en leveren een geldig BTW ticket af.

Kema Keur

POS Solutions beschikt over het Nederlandse Kema Keur Keurmerk. Het Keurmerk staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit, maar ook zeker voor eerlijke concurrentie en daarmee een gelijk speelveld voor ondernemers. Een kassa met een Keurmerk biedt zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie en daarmee de netto winst van een organisatie. Meer informatie hierover kan u HIER vinden.

Emmy software

U kunt de Cloud software Emmy op maandbasis huren. Er is altijd een geschikte Emmy versie, aangepast aan uw behoeften en budget. Contacteer ons voor een offerte op maat, klik HIER. Of bel ons op +32 3 295 45 55 (voor België en Nederland).

Touch screen, tablet, pocket pc en smartphone

Op het vlak van tafelbediening kan er gewerkt worden via touchscreen, tablet, pocket pc en smartphone. De kelner kan via het overzichtelijk tafelplan een tafel selecteren. Dan de gewenste gerechten met bereidingswijze en andere voorkeuren registreren. En ten slotte doorsturen naar de barprinter of keukenprinter. Ook keukenschermen behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

colmar en Clixx

Handige rapportage

Op de centrale database kunnen gebruikers worden aangemaakt met hun toelatingen en restricties. Ze kunnen het programma beheren vanop het netwerk of via internet. Mits zij hiervoor de toelating en het paswoord hebben natuurlijk. Zo wordt het mogelijk om in onze software voor horeca nieuwe artikelen aan te maken, prijzen aan te passen, rapporten te maken en gegevens te exporteren naar andere pakketten (SAP, Navision, Expert M, etc).

Referenties

POS Solutions is de specialist van software voor horeca, horecaketen en sportclub.

Enkele referenties:

– Belgocatering (met klanten zoals KPMG (Passport Building), Honda, Deloitte, Bcone, Atlantis, Bank De Groof, Bar Marie, Base, Ikaros, Brussel Airport, DPG Media, Cargill… (belgocatering.be)

– Colmar (colmar.be)

– Crocodile France (restaurantscrocodile.fr)

– Pauzo (pauzo.be)

– Häagen-Dazs (haagen-dazs.be/nl-be)

– Brussels Ice Cream (Fred’s Ice Cream.com)

– Cloche D’or Ice Cream (Luxemburg) (Fred’s Ice Cream.com)

– Cocorico (Brussel, Sint-Genesius-Rode, Brasschaat) (cocoricoijs.be)

– Tante Germaine (Vilvoorde) (tante-germaine.be)

– Tempolunch (Temse) (https://www.tempo-lunch.be/)

– Ark van Noë (Lichtaart) (arkvannoe.be)

– Bistro Marron (Olsene) (bistromarron.be)

– Den Dragee (Halle) (dendragee.be)

– De Kave (Zedelgem) (https://dekave.be/)

– ’t Renteniershuis (Zandhoven) (renteniershuis.be)

– Restaurant Noordland (Hoogstraten) (noordland.be)

– Tafeltje Rond (Antwerpen) (cafetafeltjerond.be)

– Paddock (Brasschaat) (HetPaddockske)

– Hoeve de Brieser B&B (Heers) (hoevedebrieser.be)

– Freds Belgian Waffles and Ice (Esch Sur Alzette) (FredsBelgianWafflesandIce.com)

– Charme de Wibrin (Houffalize) (charmedewibrin.be)

– Den Dorsvlegel (Sint-Niklaas) (dendorsvlegel.be)

– Cortewalle (Beveren) (koetshuis-cortewalle.be)

– De Molen (Doel) (DeMolenDoel)

– Phil Food wegrestaurant (Wetteren)

– Kelderman (Aalst) (visrestaurant-keldermans.be)

– Het Wachthuisje (Brasschaat) (wachthuisje.be)

Frituren waaronder Woupy (Merksem), Frituur Patatje (Balen), Het Fritbakje (Kapellen), Frit Wezel (Wuustwezel), Frituur Pitstop (Wuustwezel)…

en vele andere.

Contacteer ons voor een offerte op maat, klik HIER of bel ons voor België en Nederland op het nummer +32 3 295 45 55.