Kassa en reservatiesoftware

Pos-IT levert kassa en reservatiesoftware voor horeca, retail en leisure bedrijven, gaande van een eenvoudige kassa software voor Windows of Apple, tot beheersoftware voor meerdere kassa’s in meerdere filialen met een overkoepelende back office software. Deze kan dan gekoppeld worden aan andere programma’s zoals boekhouding, reservatie, ERP, CRM etc.

Mogelijkheden van de kassa en reservatiesoftware

Kassa en reservatiesoftware

Artikelbeheer met verkoop op touchscreen, via barcode lezer of met een artikelnummer.

Klantbeheer door middel van een klantenkaart, QR code op smartphone of opzoeking in het klantenbestand.

Leden en personeelsbeheer met saldo, waarbij er met bedrag op voorhand of afrekening, via loonverrekening, of factuur kan worden gewerkt. Koppeling van externe kaarten, bv. de RFID die ook voor toegang wordt gebruikt. Zo kan het personeel met één badge zowel binnengaan als betalen. Dezelfde badge kan ook gebruikt worden aan drank- en eet-automaten, kopieermachines, printers etc.

Rekeningbeheer op tafel/kamer met een grafisch plan of op naam klant. Zo kan er op de verschillende kassa-terminals geboekt worden op klantnaam of kamernummer. Software voor draagbare terminals, tablets en iPads. Hiermee kunnen bestellingen worden ingegeven aan de tafel of op het terras.

Software voor onbemande kassa’s (kiosken). Hierdoor kan de eindklant zelf een bestelling ingeven en betalen.

Voorraadbeheer waarmee, vanop de kassa, informatie over het artikel kan worden opgeroepen. Aansturing van een Boca printer voor afdruk van toegangstickets. Aansturing van toegangspoortjes met scanner of RFID lezer.

Mogelijkheden van de beheersoftware

U kan met onze kassa en reservatiesoftware van eender waar informatie ophalen of er zelf aanpassingen aan doen:

  • Rapporten per artikel, groep, kassier, btw, klant etc.
  • Aanpassen van prijzen, nieuwe artikelen, lay outs van de schermen
  • Stockbeheer, personeel, facturatie, koppeling naar boekhouding

Kassa en reservatiesoftware met een plus

Pos-IT levert reservatiesystemen aan horeca, retail en leisure, al dan niet gekoppeld aan het kassa systeem en of de facturatie.

Enkele voorbeelden:

Een steeds groter aantal musea en attractieparken reserveren met de Pos-IT kassa- en reservatiesoftware hun tickets. Indien het park of museum met een maximum aantal plaatsen zit, kunt u met de software

tijdssloten en beschikbare plaatsen inrichten. Ons pakket voorziet dat de klant thuis een barcode of QR code kan afdrukken of opslaan op zijn smartphone. Deze geeft onmiddellijk toegang aan de inkom.

Vele broodjeszaken en beursorganisatoren maken gebruik van onze webshop toepassing op hun website voor het op voorhand reserveren van broodjes en bereide maaltijden. Onze server print dan de te bereiden producten af op een productiebon die zowel per soort artikel als per klant kan worden afgedrukt. Dit verhoogt de productiviteit en elimineert de overschotten die u anders zou hebben. Vele cateraars maken reeds gebruik van dit systeem zodat ze ’s middags weten hoeveel ze dienen te bereiden.

Retailzaken en drankenhandels gebruiken het webshop gedeelte van onze kassa en reservatiesoftware om vanuit hetzelfde artikelbestand te kunnen verkopen aan de toonbank en via hun website. Dit vermijdt het apart moeten onderhouden van zowel een kassa als een webshop artikelbestand. Tevens kan U aanduiden welke artikelen er bv. alleen maar te koop zijn in de winkel zelf en niet op de webshop.

Voor onze kassa en reservatiesoftware doen wij beroep op onze eigen software EMMY en het Zwitserse topproduct TCPOS.

Nog vragen of u wenst een afspraak om onze oplossingen te bespreken? Klik HIER !

Ons direct bellen kan op +32 3 295 45 55 (voor België en Nederland).