0 items - 0.00 - Mijn account - e-shop

Software voor wellness

Software voor wellness centra

Grote en kleine wellness centra in België, Nederland en Luxemburg werken met onze software voor wellness centra (vraag ons gerust naar referenties en een referentiebezoek).

Rust, dat is in uw wellness resort van het grootste belang. Onze wellness software biedt u alle rust op het gebied van software, online reservaties, afrekenen, toegangscontrole en kluisjesbeheer. Dit door het gebruik van polsbandjes, voorraadbeheer en tal van andere mogelijkheden. Volledige controle over uw resort. Zodat u zich kunt bezig houden met het in de watten leggen van uw klanten.

Het werkt als volgt: de klant die binnen komt krijgt een RFID bandje waarmee hij zijn locker kan kiezen en bedienen, eten en drinken kan bestellen. En indien gewenst ook toegang krijgt tot bepaalde gedeelten van het zwembad. Al dan niet betalend. De poortjes en tourniquets worden voorzien van een RFID lezer. Die checken het polsbandje op geldigheid alvorens te openen. Clixx werkt hier nauw samen met Gantner.

Betalingsmogelijkheden voor uw wellness centrum

In onze software voor wellness centra kan er naar keuze pre of post pay gewerkt worden. Indien pre pay betaalt de klant op voorhand en wordt het bedrag op het polsbandje toegewezen. Indien post pay kan er aan de hand van de RFID polsband cash of met betaalkaart worden afgerekend aan de kassa of de betaalautomaat. Daarnaast voorziet Clixx ook abonnementsbeheer en het opslaan van bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Daar kan dan ook specifiek op ingespeeld worden via e-marketing. En natuurlijk zorgen wij voor u voor uitgebreide rapportage. Online boeken en betalen behoort daarnaast ook tot de mogelijkheden.

Wellness software van Clixx

Referentie: Sané Thermen. More than just relaxing…

Polsband

In de Clixx software kunnen op de centrale database gebruikers worden aangemaakt. Dat kan met specifieke toelatingen en restricties. Als eigenaar of verantwoordelijke kunt u het programma beheren vanop het netwerk of via internet. Zo wordt het mogelijk om nieuwe artikelen aan te maken, prijzen aan te passen en rapporten te maken. Maar ook om gegevens te exporteren naar andere pakketten (SAP, Navision, Expert M, etc.).

Software voor wellness: Clixx biedt alle mogelijkheden die u wenstn in één pakket

 • Toegang, horeca en winkelverkoop.
 • Abonnementen verlengen en automatisch incasseren.
 • Toegangscontrole met scanner of tourniquet.
 • Nederlands-, Frans, Duits- en Engelstalig.
 • Uitgebreide rapportages met prognose.
 • Verkoop via internet of kiosk.
 • Klantenkaarten met saldo op de pas.
 • Arrangementenverkoop inclusief vouchers.
 • Reserveringen beheren.
 • Cashless betalen in al zijn facetten.
 • Lockersystemen met polsbandjes.
 • Koppeling met o.a. SAP, Navision, Expert M, etc.

Referenties

Clixx is de specialist van software voor wellnessbranche in België. Enkele referenties van ons nieuwe pakket: Sané in Tongeren (sane-thermen.be) en Souks & Sauna in Ninove (souksensauna.be).

U hebt een wellness center? Contacteer ons

Stuur ons even een mail of bel ons voor meer informatie of een offerte op maat.

Contacteer ons

Vraag een vrijblijvende offerte aan
of kom eens langs in onze showroom voor meer informatie.
03 295 45 55 info@clixx.be Kapelsesteenweg 100, Brasschaat 2930
Showroom en afhaalmagazijn elke werkdag open van 8 tot 16 uur

E-shop

Ontdek onze Software voor wellness producten in de e-shop

Privacybeleid en Algemene voorwaarden
WebDesign by Shake-it.tv