Sportclubs

POS Solutions levert cashless systemen en kassa software voor sportclubs.

Systemen voor voetbal, tennis en surfclubs:
Deze systemen onderscheiden zich vanwege de andere oplaad en betaalmogelijkheden, en het onderscheid tussen lid en bezoeker.

Tennisclub Latem-Deurle
  • Qua oplaadfunctionaliteit wordt meestal gewerkt met opladen aan de kassa met bancontact, of aan een apart oplaadscherm/kiosk. Clubleden eventueel door gebruik van hun lidkaart een VIP korting krijgen op hun aankopen. Voordeel voor de club is dat het geld op voorhand op de clubrekening staat, en er geen cash meer in omloop is in de kantine.
  • Gedeeld gebruik van bestaande toegangskaarten en het beheersysteem van velden van Dormakaba.
  • Bij elke aankoop vermelding van oud en nieuw saldo.
  • Up te graden naar een club webshop voor zowel opladen van de ledenkaart als aankoop van gadgets.

Werking :

Leden kunnen de digital wallet opladen via overschrijving met gestructureerde mededeling (CODA), de webshop of bancontact in de club zelf. De digital wallet kan op een kaart gezet worden of op een smartphone. Bezoekers betalen met bancontact aan een bezoekerstarief.

 

Enkele referenties: Sport Vlaanderen Brasschaat, Riverwood beach club Knokke, voetbalclubs OSSMI, Driehoek, MTH, Zandvliet, Tennisclubs TCLD, T.C. Vicogne,…

River Woods beachclub
River Woods Beach Club Knokke (B)

Benieuwd wat er mogelijk is in uw sportkantine? Wij komen graag langs bij u op de sportclub of vereniging om onze ervaringen in de sportwereld te delen en alle mogelijkheden te bespreken.

Vragen of een offerte op maat? Stuur een mail naar info@pos-it.be. Of bel ons op +32 3 295 45 55 voor België en Nederland.

Op zoek naar een digitale kassa voor uw sportclub of een systeem voor cashless betalen?
Vraag naar onze talrijke referenties of een vrijblijvende prijsofferte