Software voor musea

De beste software voor musea?

Met de Emmy ticket- module is het mogelijk om tickets te reserveren en verkopen via internet, een kiosk (onbemande kassa) of een bemande kassa. De toegangstickets worden afgedrukt op de kassaprinter of met de speciale Boca kaart- of armbandprinter. Deze printers maken een mooie lay-out en personalisatie mogelijk. Internetkopers kunnen hun toegangskaart, gekocht via onze software voor musea, afdrukken op A4 of meebrengen op hun smartphone.

toegangspoortjes museum

Betaalsystemen en toegangscontrole

Afrekenen kan cash of met de gekoppelde Bancontact lezer. Betaling via internet kan betaald worden via Mollie of een andere betaalvorm. De keuze is aan u. Aan de kassa is het mogelijk een Shopmaster betaalautomaat te koppelen. Zo hoeft de kassier(ster) zelf het geld niet meer aan te raken en wordt het door de klant zelf gestort. Dit vermijdt kasverschillen, fraude en het is hygiënischer. Een kiosk kan voorzien worden met ingebouwde kaart-, biljetten- en muntlezer.

Kiosk voor museum tickets

Aan de toegang staat een poortje of tourniquet. Hiervoor werkt POS Solutions nauw samen met DormaKaba. Ook andere poortjes kunnen voorzien worden van onze aanstuurbare scanners of RFID lezers. Die zijn verbonden met de centrale server en controleren het ticket op geldigheid. Indien het ticket geldig is wordt er een signaal gestuurd die het poortje opent.

Op de centrale database kunnen gebruikers worden aangemaakt met specifieke toelatingen en restricties. Die kunnen het programma beheren vanop het netwerk of via internet. Altijd mits zij hiervoor de toelating en het paswoord hebben. Zo wordt het mogelijk om nieuwe artikelen aan te maken en prijzen aan te passen. Maar ook om rapportage te maken en gegevens te exporteren naar andere pakketten (SAP, Navision, Expert M, etc.).

kassa museum

Referenties

Pos-IT is de specialist van software en hardware voor musea in de Benelux. Enkele van onze referenties:

Sportimonium in Hofstade (sportimonium.be)

Folklore museum te Moeskroen (http://musee-mouscron.be)

Robotland Essen (nabij Rosendaal) (https://robotland.tv)

Speelgoedmuseum Mechelen (https://www.speelgoedmuseum.be/)

Nog vragen over onze software voor musea?

Nog vragen? Een offerte? Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend gesprek. Kies voor een leverancier met ervaring in uw branche. Contacteer ons via deze LINK.

Of bel ons op +32 3 295 45 55 (voor België en Nederland).