Cashless

Pos Solutions levert cashless systemen aan cateraars, bedrijven, zorgcentra, sportclubs, scholen en universiteiten.

Systemen voor cateraars en bedrijven:

  • Bemande en onbemande kassa’s (self check out)
  • Card load terminals
  • Inbouw van onze cardreaders in bestaande automaten
  • Webloader
  • Gedeeld gebruik van bestaande personeelsbadges (RFID, MIFARE®, ….)

TCPOS self ordering

CashlessWerking :
Werknemers kunnen hun digital wallet opladen aan de terminal, aan de kassa of via internet (webloader) of u kan kiezen voor betaling achteraf. Hiervoor voorzien wij een export bestand naar de loonadministratie of facturatiedienst. Wij kunnen u ook ons facturatie pakket aanbieden.

De digital wallet kan op een kaart gezet worden of op een smartphone. Hiermee kan de werknemer dan betalen aan de kassa of aan een van de aangesloten vending automaten. Met  de kaarten van GET en Magna Carta hebben wij al gewerkt, maar in principe is elke moderne toegankelijke kaart koppelbaar. Indien u nog geen personeelsbadge hebt kunnen wij deze gepersonaliseerd leveren.

Onze kaartlezers zijn aansluitbaar aan oa de automaten van Douwe Egberts, Pelikan Rouge, Coca-Cola, Autobar…

Enkele van onze referenties zijn : KBC Leuven & Mechelen, Honda, Covestro/Bayer, Base, Heilig Hart Ziekenhuis in Leuven en Mol…

 

Cashless systemen voor voetbalclubs, tennisverenigingen en surfclubs:

  • Deze systemen onderscheiden zich vanwege de andere oplaad en betaalmogelijkheden, en het onderscheid tussen lid en bezoeker.
  • Qua oplaadfunctionaliteit wordt meestal gewerkt met opladen aan de kassa zelf met bancontact, of aan een apart oplaadscherm. Clubleden ontvangen door gebruik van hun lidkaart een VIP korting op hun aankopen. Voordeel voor de club is dat het geld op voorhand op de clubrekening staat, en er geen cash meer in omloop is in de kantine.
  • Gedeeld gebruik van bestaande toegangskaarten en het beheersysteem van velden van Dormakaba.
  • Bij elke aankoop vermelding van oud en nieuw saldo.
  • Uitbreidbaar naar een club webshop voor zowel opladen van de ledenkaart als aankoop van gadgets.

Werking:

Leden kunnen de digital wallet opladen via overschrijving met gestructureerde mededeling (CODA), de webshop of bancontact in de club zelf. De digital wallet kan op een kaart gezet worden of op een smartphone. Bezoekers betalen met bancontact aan een bezoekerstarief.

 

Enkele referenties: Sport Vlaanderen Brasschaat, Riverwood beach club Knokke, voetbalclubs OSSMI, Driehoek, MTH, Zandvliet, Oostmalle sport, Tennisclubs TCLD, T.C. Vicogne,…

Cashless systemen voor scholen en universiteiten:

Deze systemen onderscheiden zich meestal van de rest door de andere oplaadmogelijkheden, eenvoudiger type kaarten en een  andere rapportering.

Qua oplaadfunctionaliteit wordt hier gewerkt met een bankbetaling met gestructureerde mededeling, en wordt het Coda bestand van de bank ingelezen in de Emmy database. Voordeel is de lagere kost voor het opladen tov een web of bancontact betaling. Gedeeld gebruik van bestaande studentenkaarten of levering van kaarten met Bar of QR code. Instelbaar verbruiksrapport van de leerling via e-mail naar de  ouders.

Werking :

Ouders kunnen de digital wallet van hun kind opladen via overschrijving met gestructureerde mededeling (CODA), of u kan kiezen voor betaling achteraf. Hiervoor voorzien wij een export bestand. Wij kunnen ook ons facturatie pakket aanbieden. De digital wallet kan op een kaart gezet worden of op een smartphone. Hiermee kan de student betalen aan de kassa, self check out of aan een van de aangesloten vending automaten.

Vragen of een offerte?
Stuur een mail naar info@possolutions.be bel ons op +32 3 295 45 55 voor België en Nederland of kijk op onze contactpagina voor een kantoor in uw buurt.

Vraag naar onze talrijke referenties en contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte