Software voor pretparken

Op zoek naar software voor pretparken?

Ook voor pretparken en attractieparken heeft Pos-IT de beste oplossingen. Hiermee is het mogelijk om tickets te reserveren en verkopen via internet, een kiosk (onbemande kassa) of een bemande kassa. De eenmalige toegangstickets worden afgedrukt met een Boca printer die een mooie lay-out en personalisatie mogelijk maakt. Kopers via internet kunnen hun toegangskaart afdrukken op A4 of op hun smartphone bewaren.

pretparken software mini europe

Er zijn ook verschillende abonnementsvormen mogelijk. Het abonnement wordt afgeleverd op een plastic kaart en het is mogelijk om de foto van het paspoort in te lezen en af te drukken. Of om een foto te nemen met de webcam die gemonteerd staat op de kassa.

Betaalsystemen

Afrekenen kan cash of met de gekoppelde Bancontact lezer. Of indien via internet via diverse betaalproviders. Aan de kassa is het mogelijk een pay-station te koppelen. Dan hoeft de kassierster het geld niet meer aan te raken en wordt het door de klant zelf gestort. Dit vermijdt kasverschillen en fraude. En het is hygiënischer. Een kiosk is leverbaar met ingebouwde kaart, biljetten en muntlezer.

Aan de toegang staat een poortje of tourniquet, Pos-IT werkt hierin nauw samen met leveranciers zoals Kaba, GET etc. In dit toestel zit een barcode of RFID lezer verwerkt, welke verbonden is met de centrale server en zo het ticket controleert op geldigheid. Indien het ticket geldig is wordt er een puls gestuurd die het poortje opent.

Robotland online ticketsysteem

Op de centrale database kunnen gebruikers worden aangemaakt met hun toelatingen en restricties. Ze kunnen het programma beheren vanop het netwerk of via internet. Dit mits toelating en paswoord . Zo wordt het mogelijk om nieuwe artikelen aan te maken, prijzen aan te passen. Maar ook om rapporten te maken en gegevens te exporteren naar andere pakketten (SAP, Navision, Expert M…)

Referenties software voor pretparken

Pos-IT is de specialist in software voor pretparken en attractieparken in de Benelux. Enkele referenties waar wij de installatie verzorgden: Robotland (Robotland.tv) in Essen vlak bij Roosendaal, het Zilvermeer  (www.zilvermeer.be) in Mol, de Lilse Bergen…

Contacteer ons!

Contacteer ons voor een offerte op maat, klik HIER. Of bel ons op +32 3 295 45 55 (voor België en Nederland).