Catering

POS Solutions levert cashless systemen aan cateraars, bedrijven, zorgcentra, sportclubs, scholen en universiteiten.

 

Systemen voor scholen en universiteiten:

Deze systemen onderscheiden zich meestal van de rest door de andere oplaadmogelijkheden, eenvoudiger type kaarten en een  andere rapportering.

Qua oplaadfunctionaliteit wordt hier gewerkt met een bankbetaling met gestructureerde mededeling, en wordt het Coda bestand van de bank ingelezen in de Emmy database. Voordeel is de lagere kost voor het opladen t.o.v. een web of bancontact betaling, u geniet ook van een snellere afhandeling van de betaling, geen wachttijden meer aan uw kassa. Gedeeld gebruik van bestaande studentenkaarten of levering van kaarten met Bar of QR code. Instelbaar verbruiksrapport van de leerling via e-mail naar de  ouders.

Werking :
Ouders kunnen de digital wallet van hun telg opladen via overschrijving met gestructureerde mededeling (CODA), of u kan kiezen voor betaling achteraf. Hiervoor voorzien wij een export bestand. Wij kunnen ook ons facturatie pakket aanbieden. De digital wallet kan op een kaart gezet worden of op een smartphone. Hiermee kan de student betalen aan de kassa, self check out of aan een van de aangesloten vending automaten.

Schoolrestaurant

Vragen of uw wil graag een offerte op maat? Stuur een mail naar info@possolutions.be. Of bel ons op +32 3 295 45 55 voor België en Nederland.

Vraag naar onze talrijke referenties en vrijblijvende prijsofferte