Over ons

You can count on IT

Met 20 jaar ervaring en een team van competente en ervaren medewerkers, onderscheidt Pos Solutions zich op een meetbare manier met de beste hard- en software oplossingen. Onze tevreden klanten delen deze mening en blijven trouw aan onze diensten.

Project managers, techniekers, programmeurs en een 7/7 klantenservice met de glimlach: ons team staat u graag te woord voor alle oplossingen die uw zaak succesvol maken. Zo kan u zich wijden aan de belangrijke zaken van uw business.

Nieuwkomers op de markt, eenmanszaken of grote ketens. Van één tot duizend kassa’s. Wij hebben het pakket dat bij u, uw klanten en uw budget past. Enkel onze ervaring kan u helpen de juiste keuze te maken zodat u op korte en lange termijn voor de juiste oplossing gaat.

Ons werkterrein: de Benelux.

Bij Pos Solutions kan u echt rekenen op een proximiteit, of deze nu virtueel is of niet. We staan er écht voor u. Ons werkterrein is de volledige Benelux, met kantoren in TemseAmsterdam en Londen. Handelingen eenvoudiger maken en met elkaar verbinden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de automatisering van uw kassasystemen, toegangscontrole enz. Of het nu gaat over afrekensoftware of voorraadbeheer: wij helpen u graag met de perfecte oplossing voor uw automatisering.

Kema Keur

Pos Solutions beschikt over het Nederlandse Kema Keur keurmerk. Het Keurmerk staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit, maar ook zeker voor eerlijke concurrentie en daarmee een gelijk speelveld voor ondernemers. Een kassa met een Keurmerk biedt zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie en daarmee de netto winst van een organisatie. Meer informatie hierover kan u HIER vinden.

Werken bij Pos Solutions

Pos Solutions biedt interessante uitdagingen in een groeiende en dynamische, Belgische KMO. Spreekt dit je aan en wil je meewerken aan de groei van Pos Solutions? Je kan altijd een spontane sollicitatie sturen naar info@possolutions.be.

Wist u dat we over een 7/7 klantenservice beschikken? Bel ons:

Voor België en Nederland: +32 3 295 45 55

 

Bent u nog geen klant en heeft u vragen?

Aarzel niet ons telefonisch te contacteren of stuur een mail.

Voor België en Nederland: +32 3 295 45 55  info@possolutions.be

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren