TCPOS – Future-proof solutions for POS

Sinds 2017 is Pos-IT de verdeler van TCPOS software voor België, Nederland en Luxemburg.

TOP AFREKENSOFTWARE VOOR UW BUSINESS

Dit Zwitserse top-product levert de beste oplossingen op maat voor uw business en uw gasten.

TCPOS kassaTCPOS helpt uw business bij de uitdagingen van de retail en horecabranche van vandaag. Deze software levert de beste service en is bovendien eenvoudig in het gebruik. Het softwarepakket is future proof, uitbreidbaar en aanpasbaar. Zo bent u gewapend in een veranderende markt.

De TCPOS iCore-strategie zet uw verkooppunt om in een flexibel servicepunt dat gericht is op het verbeteren van uw klantervaring in de winkel, online en mobiel.

Van verkoop tot magazijn, tot teamorganisatie, onze missie is om de Core te laten evolueren met onze klanten door de beste praktijken van digitale transformatie toe te passen, met een breed portfolio van oplossingen.

Met een klantenbestand van 10.000 klanten en meer dan 65.000 geïnstalleerde POS-systemen, worden de Zucchetti TCPOS-oplossingen ontworpen, op de markt gebracht en ondersteund door een toegewijd team van meer dan 350 professionals in Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Bulgarije, Spanje, Mexico, het VK, Ierland, de VS en India. En een wereldwijd netwerk van gecertificeerde partners zoals Pos-IT/Clixx voor de Benelux.

TCPOS software

TCPOS is de omnifunctionele hub van Zucchetti voor een naadloze gastenservice in restaurants, kantines, quick-service en hotels. Van bestelling tot betaling, TCPOS helpt u vertrouwen in uw zaak op te bouwen door de nauwkeurigheid van bestellingen, de attentheid van het personeel en de snelheid van de service te verhogen.

Restaurants

Van online bestellen, tot bediening aan tafel en digitale betaling: een naadloze gastenservice draagt bij aan een langdurige positieve indruk op klanten en verhoogt de attentheid van het personeel, de snelheid van de service en de nauwkeurigheid van de bestellingen.

Bedrijfscatering

Verbeter de organisatie van uw cateringbedrijf, versnel betalingen en optimaliseer de klantenstroom, met een geavanceerd klantenkaartbeheer, een AI-gestuurd gerechten-herkenningssysteem, en de mogelijkheid om online maaltijden te bestellen en de rekeningstatus te controleren.

Snelle service

Stroomlijn de processen van uw selfservice restaurant door uw gasten te betrekken met innovatieve technologieën zoals self-ordering kiosken, mobiele app en de meest innovatieve keukenautomatiseringssystemen waaronder keukenmonitors enzovoort.

Ziekenhuizen en bejaardentehuizen

Bied uw gasten een huiselijke sfeer door hen een comfortabele cashless ervaring te bieden tijdens hun verblijf, waar online reserveren eenvoudig is en helpt bij het kiezen van het meest geschikte menu voor hun dieet.

Hotels en Resorts

Beloon de voorkeur van uw gasten voor uw hotel met een 100% cashless oplossing die naadloos is geïntegreerd met Hotel Management en Boekingssystemen, waardoor u een uitstekende vakantie-ervaring in alle comfort en ontspanning kunt bieden.

Onderwijs

Verhoog de efficiëntie van de verkoop op cateringpunten en keukenbeheer met een POS-oplossing die webbestellingen en volledige ouderlijke controle van de transactie van elke geregistreerde leerling omvat.

CONTACTEER ONS

Wij helpen u graag de mogelijkheden te bekijken Of wij plannen graag een referentiebezoek bij één van onze klanten.

Stuur een mailtje naar info@pos-it.be. Of bel ons zelf op +32 3 295 45 55 (voor België en Nederland).

Meer informatie over TCPOS kan u HIER vinden.