KASSASYSTEMEN

Clixx levert al vele jaren kassasystemen aan horeca, retail en leisure. En dat zowel in het Nederlands, Frans, Duits en Engels. Clixx is dan ook dé referentie als u denkt aan een nieuw kassasysteem. Wij leveren kassa’s, zowel aan grote bedrijven als aan KMO’s en eenmanszaken.

Speciale Emmy aanbieding

Gecertificeerde kassa software + Touchkassa 15” + printer + ingebruiksstelling +service 7/7 voor 99 euro per maand ex BTW.
Bij uw bestelling gratis EXTRA kassasoftware voor tablet of smartphone (Android, Windows en Apple)
Aankoop ook mogelijk, gratis offerte op maat.

Stuur een mail naar info@clixx.be met vermelding van ‘ACTIE’.

Of bel ons vandaag nog op 03 295 45 55.

Het contactformulier invullen kan ook, door HIER te drukken. Vermeldt ook hier ‘ACTIE’!

Totaaloplossingen voor kassasystemen

Clixx levert totaalsystemen. Dat betekent dat we kunnen instaan voor zowel hardware, software, installatie en dienst na verkoop. Bij aankoop van een systeem in full service is alle service het eerste jaar inbegrepen. Dat betekent dat u 7 dagen per week 365 dagen per jaar op ons kunt rekenen. Service verlenen wij remote of ter plaatse bij u. Deze service kan worden uitgebreid tot 7 jaar. Zo bent u verzekerd van een langdurig gebruik van uw systeem. Hebt u reeds bestaande hardware? Wij bekijken graag of deze kan gebruikt worden met de nieuwe Clixx software.

Emmy software

U kunt de Cloud software EMMY op maandbasis huren. Er is altijd een geschikte EMMY versie, aangepast aan uw behoeften en budget. Contacteer ons voor een offerte op maat, klik HIER. Of bel ons op +32 3 295 45 55. Meer dan 2 kassa’s? Challenge ons en sta versteld van onze voorwaarden.

Welk kassasysteem te kiezen?

De keuze van de kassasystemen die Clixx aanbiedt baseren wij op drie peilers:

Oxhoo design kassa wit

1- Continuïteit

Wij kiezen voor fabrikanten met industriële standaarden, met de beste prijs/kwaliteit verhouding

Onze voorkeur gaat daarbij van de nieuwste technieken, zoals werken met iPad, iPhone en andere tablet systemen. Maar wij leveren u ook graag een kassa met een modern design, in zwart of wit.

2- Stabiliteit

Kassa PC met losse tablet

Clixx kiest voor systemen met een lange levensduur, robuuste bouw en mooi design. Deze kennen weinig tot geen technische problemen. Een geruststelling voor u.

Software van de beste kwaliteit.
Uitgebreide gebruiksmogelijkheden.

3- Voor iedereen

Het Clixx gamma is opgebouwd van goedkope stand-alone kassa’s tot uitgebreide oplossingen voor horeca, retail en leisure. Op het vlak van software doen wij echter geen toegevingen. Wij kiezen steeds voor een performant systeem, aangepast aan uw noden.

Clixx, certified partner van TCPOS

Sinds 2017 is Clixx de verdeler van TCPOS software voor België, Nederland en Luxemburg. Het Zwitserse topproduct TCPOS levert de beste oplossingen op maat voor uw business en uw gasten.
TCPOS helpt uw business bij de uitdagingen van de hospitality en horeca branche van vandaag. Deze software levert de beste service en is voor uw gasten bovendien eenvoudig in het gebruik. TCPOS is future-proof, uitbreidbaar en aanpasbaar.  Zo bent u gewapend in een veranderende markt. Wij helpen u graag de mogelijkheden te bekijken. Mail ons op info@clixx.be. Meer informatie over TCPOS kan u hier vinden: KLIK

Vragen of een offerte?

Vragen of uw wil graag een offerte op maat? Stuur een mail naar info@clixx.be, bel ons voor een vrijblijvende offerte op 03 295 45 55 of vul het contactformulier in door HIER te drukken.

Bewaren

Privacybeleid en Algemene voorwaarden
WebDesign by Shake-it.tv