Restaurant met tafelbediening? Welk kassa systeem kiezen.

U bent uitbater of eigenaar van een restaurant met tafelbediening en op zoek naar een kassa of kassasoftware?

Welk kassa systeem is best geschikt voor u?

Oxhoo design kassa witDe betere systemen werken met een grafisch en overzichtelijk tafelplan dat u zelf ‘à la minute’ kunt aanpassen. Ook uitgebreide split tafel mogelijkheden hebt u wellicht nodig, verschillende gebruikers met aangepast gebruikersprofiel, artikelbeheer en een menustructuur. De betere systemen breiden daarnaast uit naar voorraadbeheer, kostprijsberekening, automatisch bestellen etc. Zaken die meestal een meerprijs op het basissysteem geven.

Hardware en software

De meeste systemen laten u de keuze om te werken met één of meerdere kassa’s en pockets door elkaar. Productie printers en Kassa software tafelbedieningproductie schermen zijn optioneel. Afdruk van rapporten op ticket, A4, PDF of export naar Excel zijn opties of geïntegreerd in de software. Uiteraard zijn er programma’s die goedgekeurd zijn door de FOD financiën voor de fiscale data module. Van cruciaal belang als dit verplicht is in uw zaak!

Sommige software voor kassa’s biedt u de keuze voor huur van de software per maand of jaar (Software as a Service), of aankoop van de kassasoftware.

Hulp bij de keuze van kassa software

Nog vragen over kassa-software voor tafelbediening in uw restaurant, broodjeszaak, enz.? Wij helpen u gratis en vrijblijvend op weg. Klik HIER en wij bellen u terug wanneer het u het beste past.

Andere nieuwsberichten