Software voor zwembaden

Software voor zwembaden: een oplossing voor uw zwembad?

Sterke Belgische referenties: heel wat gemeenten werken met de zwembaden software die Pos-IT installeerde. Contacteer ons dus gerust voor een referentiebezoek.

De klant die binnen komt krijgt een RFID bandje waarmee hij de locker kan bedienen. Daarnaast kan hij/zij eten en drinken bestellen en toegang krijgen tot bepaalde gedeelten van het zwembad. En dat al dan niet betalend. Als het bezoek is beëindigd kan er aan de hand van de RFID polsband cash of met betaalkaart worden afgerekend aan de kassa of de betaalautomaat. Prepaid werken is ook mogelijk.

 E-marketing, ook voor u natuurlijk

Pos-IT voorziet in zijn software voor zwembaden (openbaar of privé uitgebaat) abonnementsbeheer en het opslaan van bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Zo kan daar op ingespeeld worden met e-marketing. Er is tevens een uitgebreide rapportage. Online boeken en betalen is eveneens mogelijk.

Op de centrale database kunnen gebruikers worden aangemaakt met hun specifieke  toelatingen en restricties. Ze kunnen het programma beheren vanop het netwerk of via internet. Dat mits zij hiervoor de toelating en het paswoord hebben.  Zo wordt het mogelijk om nieuwe artikelen aan te maken, prijzen aan te passen en rapporten te maken. Maar ook om gegevens te exporteren naar andere pakketten (SAP, Navision, Expert M…)

Alle mogelijkheden die u wenst in één pakket

Toegang, horeca en winkelverkoop.
Abonnementen verlengen en automatisch incasseren.
Toegangscontrole d.m.v. scanner en tourniquet (van het bekende Dormakaba).
Leerlingvolgsysteem.
Uitgebreide rapportages met prognose.
Verkoop via internet of kiosk.
Klantenkaarten met saldo op de pas.
Arrangementenverkoop incl. vouchers.
Reserveringen beheren.
Cashless betalen in al zijn facetten.
Lockersystemen met polsbandjes.
Koppeling met o.a. SAP, Navision, Expert M etc.

Business Intelligence

Bij Business Intelligence maken we enkel gebruik van data opgebouwd in uw zwembad. Dat maakt deze software voor zwembaden uniek. Door uw statistieken te combineren met bijvoorbeeld weersverwachtingen, kunnen we een realistische voorspelling maken. Hoeveel bezoekers kunt u verwachten? Welke arrangementen worden het meest geboekt? En hoeveel personeel is hiervoor ideaal? Voorkom onverwachte drukte en bespaar kosten. Kortom, maak gebruik van de Business Intelligence tool.

Referenties

Pos-IT is specialist van software voor zwembaden . Enkele referenties waar wij de software leverden: de zwembaden van Kalmthout (Gemeentelijk Zwembad Kalmthout), Dendermonde (Zwembad Olympos), Ninove (Zwembad De Kleine Dender) en Wevelgem (Gemeentelijk Zwembad Wevelgem).

Interesse of vragen?

Stuur ons een mail met uw vragen, bel ons voor een offerte op maat op het nummer +32 3 295 45 55 (voor België) of +31 6 87 852 674 (voor Nederland), of klik HIER en vul het contactformulier in.

Privacybeleid en Algemene voorwaarden
WebDesign by Shake-it.tv