Software voor scholen

Kassa software voor scholen: cashless of met meerdere betaalmogelijkheden?

Pos-IT biedt naar keuze een volledig cashless systeem aan, of een systeem met diverse betaalmogelijkheden. Indien de school kiest voor cashless, wordt het mogelijk om met een elektronische portefeuille te betalen. Er kunnen dan verschillende ‘klantprofielen’ aangemaakt worden met prijsafspraken en beperkingen. De student/docent/bezoeker kan zo in alle vrijheid zijn portefeuille opladen via een kiosk of via het internet. En er daarna direct mee betalen in het restaurant, aan de automaten of bv. om te printen of te kopiëren. Met onze kassa software voor scholen heeft u ten allen tijde een overzicht van wat men verbruikt heeft. Het systeem voorziet zowel pre als post pay (facturatie) werking.

kassa software voor scholenOp de centrale SQL database kunnen gebruikers worden aangemaakt met hun toelatingen en restricties. Ze kunnen het programma beheren vanop het netwerk. Of via internet mits toelating en paswoord.  Zo wordt het mogelijk om nieuwe artikelen aan te maken, prijzen aan te passen. Maar ook om rapporten te maken en gegevens te exporteren naar andere pakketten (SAP, Navision, Expert M, etc…)

Werken met tafelbediening of met selfservice?

Verder hebben scholen qua werking alle mogelijkheden als bij een horeca en retail oplossing. Dit wil zeggen mogelijkheid tot werking met tafelbediening of selfservice restaurants, bestelkiosken, keuken printers en schermen, betaalterminals, pay-stations etc… Het systeem wordt indien nodig FOD gekeurd voor koppeling met black box en levert een geldig BTW ticket af. U ziet het: de kassa software voor scholen van Pos-IT voldoet op alle vlakken. 

Voor de tafelbediening kan er gewerkt worden via een touch screen, orderman, tablet, pocket pc en smartphone. De kelner kan via het overzichtelijk tafelplan een tafel selecteren, de gewenste gerechten met bereidingswijze en andere voorkeuren registreren en doorsturen naar de bar of keukenprinter. Ook keukenschermen zijn mogelijk.

Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek over uw behoeften.

Benieuwd wat onze specifieke kassa software voor scholen kan betekenen? Aarzel niet om ons te contacteren. Klik HIER of stuur ons even een mail op info@clixx.be. Of bel ons voor meer informatie of een offerte op maat.

Privacybeleid en Algemene voorwaarden
WebDesign by Shake-it.tv