Software voor retail

Grote keten of zelfstandige winkel?

Het kassasysteem en software voor retail kan verkopen registreren op een of meerdere touch screens in netwerk, met de scanner en via de gekoppelde weegschaal. Zowel ketens als zelfstandige uitbaters werken tot grote tevredenheid met ons systeem. Wij leveren ons software voor retail in diverse branches: bakkerijen, bio winkels, superettes, ijs en frozen yoghurt toogverkoop, krantenwinkels, broodjeszaken etc. Met referenties als Vom Fass, Bakkerij Roscam, Häagen-Dazs, Moochi enz. U ziet het, u kunt gerust zijn van onze expertise in software voor retail.

kassasysteem en software voor retail

Combi met webshop

Het systeem is tevens uitbreidbaar met een webshop. Hiermee kunnen uw klanten via internet artikelen bestellen en betalen. Deze kunnen afgehaald of geleverd worden. U kunt rayon etiketten afdrukken, of met elektronische schap etiketten werken. Afrekenen kan cash of met de gekoppelde Bancontact lezer. Ook een pay station kunnen wij voor u koppelen. Dan hoeft de kassierster zelf het geld niet meer aan te raken en wordt het door de klant zelf gestort. Dit vermijdt kasverschillen en fraude. En het is hygiënischer. Indien er ook een verbruikszaal is levert het systeem is een FOD gekeurd geldig BTW ticket af. (koppeling met black box)

Van afrekenen tot de voorraad, alles in één systeem!

Heeft u meerder winkels en wilt u deze kunnen beheren vanuit één systeem? Van afrekensoftware tot voorraadbeheer en van personeelsplanning tot artikelbeheer… Clixx biedt u gepaste oplossing. Overal en altijd op de hoogte via een rapportage-tool. Waar u ook bent!

Clixx software voor retail

Klantenkaart

Natuurlijk kunt u vaste klanten belonen met korting en speciale aanbiedingen.

Koppeling met SAP, Navision en Expert M

Op de centrale SQL database kunnen gebruikers worden aangemaakt met hun toelatingen en restricties. Deze kunnen het programma beheren vanop het netwerk of via internet. Mits zij hiervoor de toelating en het paswoord hebben. Zo wordt het mogelijk om nieuwe artikelen aan te maken, prijzen aan te passen, rapporten te nemen en gegevens te exporteren naar andere pakketten (SAP, Navision, Expert M…)

Clixx software voor retail. ook voor Moochie

Referenties software voor retail

Clixx is de specialist van software voor retail in België. Enkele referenties: Seing thai (seingthai.com), Vom Fass (vomfass.be), Bakkerij Roscam (bakkerijroscam.be), Häagen-Dazs, Herba Natuurwinkels (herbanatuurwinkel.be) en Moochie (moochie.be).

Vragen of offerte?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Of stuur ons uw vragen via ons contactformulier. Druk HIER. Bellen kan natuurlijk ook: +32 3 295 45 55 (voor België) of +31 6 87 852 674 (voor Nederland).

Privacybeleid en Algemene voorwaarden
WebDesign by Shake-it.tv