Over ons

You can count on IT

Met 20 jaar ervaring en een team van competente en ervaren medewerkers, onderscheidt Clixx/POS-IT zich op een meetbare manier met de beste hard- en software oplossingen. Onze tevreden klanten delen deze mening en blijven trouw aan onze diensten.

Project managers, techniekers, programmeurs en een 7/7 klantenservice met de glimlach: ons team staat u graag te woord voor alle oplossingen die uw zaak succesvol maken. Zo kan u zich wijden aan de belangrijke zaken van uw business.

Nieuwkomers op de markt, éénmanszaken of grote ketens. Van één tot duizend kassa’s. Wij hebben het pakket dat bij u, uw klanten en uw budget past. Enkel onze ervaring kan u helpen de juiste keuze te maken zodat u op korte en lange termijn voor de juiste oplossing gaat.

Ons werkterrein: de Benelux.

Bij Clixx/POS-IT kan u echt rekenen op een proximiteit, of deze nu virtueel is of niet. We staan er écht voor u. Ons werkterrein is de volledige Benelux. Handelingen eenvoudiger maken en met elkaar verbinden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de automatisering van uw kassasystemen, toegangscontrole enz. Of het nu gaat over afrekensoftware of voorraadbeheer: wij helpen u graag met de perfecte oplossing voor uw automatisering.

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Clixx/POS-IT is een klein maar erg dynamisch bedrijf. De teamspirit en de klantgerichtheid zijn dan weer erg groot. De organisatie werkt professioneel en biedt veel ruimte voor creativiteit. De sfeer is informeel. Successen worden gezamenlijk gedeeld en bij tegenslag draagt iedereen bij om er alsnog een succes van te maken.

Werken bij Clixx/POS-IT

Clixx/POS-IT biedt interessante uitdagingen in een groeiende en dynamische, Belgische KMO. Spreekt dit je aan en wil je meewerken aan de groei van Clixx/POS-IT in België en zijn buurlanden? Je kan altijd een spontane sollicitatie sturen naar rudy@clixx.be.

Wist u dat we over een 7/7 klantenservice beschikken? Bel ons:

Voor België: +32 3 295 45 55

Voor Nederland: +31 687 852 674

 
 
Bent u nog geen klant en heeft u vragen?

 

Aarzel ons telefonisch te contacteren of u kan u ons steeds een mail sturen, we antwoorden zo snel als we kunnen.

+32 3 295 45 55 of +31 687 852 674 info@clixx.be

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Privacybeleid en Algemene voorwaarden
WebDesign by Shake-it.tv