Over ons

You can count on IT

Met 20 jaar ervaring en een team van competente en ervaren medewerkers, onderscheidt Clixx zich op een meetbare manier met de beste hard- en software oplossingen. Onze tevreden klanten delen deze mening en blijven trouw aan onze diensten.

Clixx / POST-ITProject managers, techniekers, programmeurs en een 7/7 klantenservice met de glimlach: ons team staat u graag te woord voor alle oplossingen die uw zaak succesvol maken. Zo kan u zich toewijden aan de belangrijke zaken van uw business.

Nieuwkomers op de markt, éénmanszaken of grote ketens: wij hebben het pakket dat bij u, uw klanten en uw budget past. Enkel onze ervaring kan u helpen de juiste keuze te maken zodat u op korte en lange termijn voor de juiste oplossing gaat.

Gelegen in Brasschaat, maar met een Benelux bereik.

Bij Clixx kan u echt rekenen op een proximiteit, of deze nu virtueel is of niet. We staan er écht voor u. Ons werkterrein is de volledige Benelux. Handelingen eenvoudiger maken en met elkaar verbinden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de automatisering van uw kassasystemen, toegangscontrole enz. Of het nu gaat over afrekensoftware of voorraadbeheer: wij helpen u graag met de perfecte oplossing voor uw automatisering.

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Clixx is een kleine maar erg dynamische onderneming. De teamspirit en de klantgerichtheid zijn dan weer erg groot. De organisatie werkt professioneel en biedt veel ruimte voor creativiteit. De sfeer is informeel. Successen worden gezamenlijk gedeeld, bij tegenslag draagt iedereen bij om er alsnog een succes van te maken.

Werken bij Clixx

Clixx biedt interessante uitdagingen in een groeiende en dynamische, Belgische KMO. Spreekt dit je aan en wil je meewerken aan de groei van Clixx in België en zijn buurlanden? Je kan altijd een spontane sollicitatie sturen naar rudy@clixx.be.

Wist u dat

we over een 7/7 klantenservice beschikken? Bel ons op
03 295 45 55

Bent u nog geen klant en heeft u vragen?

Aarzel ons telefonisch te contacteren of u kan u ons steeds een mail sturen, we antwoorden zo snel als we kunnen.
03 295 45 55 info@clixx.be

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Privacybeleid en Algemene voorwaarden
WebDesign by Shake-it.tv