Software voor musea

De beste software voor musea?

Voor musea werkt Pos-IT met TCPOS. Met deze top software is het mogelijk om tickets te reserveren TCPOS software en verkopen via internet, een kiosk (onbemande kassa) of een bemande kassa. De toegangstickets worden afgedrukt met een Boca printer. Deze printers maken een mooie lay-out en personalisatie mogelijk. Internetkopers kunnen hun toegangskaart, gekocht via onze software voor musea, afdrukken op A4 of meebrengen op hun smartphone.

Software voor musea

In TCPOS zijn verschillende abonnementsvormen mogelijk. Het abonnement wordt afgeleverd op een plastic kaart en het is mogelijk om de foto van het paspoort in te lezen en af te drukken. Of een foto te nemen met de webcam die gemonteerd staat op de kassa.

Betaalsystemen en toegangscontrole

Afrekenen kan cash of met de gekoppelde Bancontact lezer. En bij betaling via internet kan betaald worden met Ogone en Pay Pal. Of een andere betaalvorm. De keuze is aan u. Aan de kassa is het mogelijk een pay station te koppelen. Zo hoeft de kassier(ster) zelf het geld niet meer aan te raken en wordt het door de klant zelf gestort. Dit vermijdt kasverschillen, fraude en het is hygiënischer. Een kiosk is leverbaar met ingebouwde kaart-, biljetten- en muntlezer.

Aan de toegang staat een poortje of tourniquet. Hiervoor werkt Pos-IT nauw samen met gespecialiseerde leveranciers zoals Kaba, GET, enzovoort. In die toestellen zit een barcode of RFID lezer verwerkt. Die is verbonden met de centrale server en controleert zo het ticket op geldigheid. Indien het ticket geldig is wordt er een signaal gestuurd die het poortje opent.

Op de centrale database kunnen gebruikers worden aangemaakt met specifieke toelatingen en restricties. Die kunnen het programma beheren vanop het netwerk of via internet. Altijd mits zij hiervoor de toelating en het paswoord hebben. Zo wordt het mogelijk om nieuwe artikelen aan te maken en prijzen aan te passen. Maar ook om rapportage te maken en gegevens te exporteren naar andere pakketten (SAP, Navision, Expert M, etc…).

Sportimonium meer dan een museum over sport clixx software voor musea

Referenties

Pos-IT is de specialist van software en hardware voor musea in de Benelux. Enkele van onze referenties: Historium in Brugge (historium.be), Sportimonium in Hofstade (sportimonium.be). En het Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis in Brussel (klm-mra.be).

Nog vragen over onze software voor musea?

Nog vragen? Een offerte? Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend gesprek. Kies voor een leverancier met ervaring in uw branche. Contacteer ons via deze LINK. Of bel ons op +32 3 295 45 55 (voor België) of +31 6 87 852 674 (voor Nederland).

Privacybeleid en Algemene voorwaarden
WebDesign by Shake-it.tv