Software voor horeca

Zowel voor restaurants, cateraars, tavernes en sportclubs.

Van 1 tot 100 kassa’s.

Voor restaurants met tafelbediening zowel als voor afhaal en self-service heeft Clixx de gepaste oplossing. Onze software en kassa’s voor horeca draaien dagelijks bij ketens zoals Colmar, Häagen-Dazs, Makro restaurants, Sbarro, Moochie, Pauzo en vele andere. Maar ook tientallen zelfstandige uitbaters gebruiken ons systeem met grote tevredenheid.

Belgocatering en Clixx

Eenvoudige maar performante software voor horeca

De artikelen met hun samenstelling worden aangemaakt in de centrale waar ook de winstmarge wordt berekend. Met een aangemaakte toets op de touch screen kan de kassier(ster) het product verkopen. Afrekenen kan cash of met de gekoppelde Bancontact lezer. Ook een paystation is koppelbaar. Dan hoeft de kassierster zelf het geld niet meer aan te raken en wordt het door de klant zelf gestort. Dit vermijd kasverschillen en fraude en het is hygiënischer. De Clixx kassa’s en software voor horeca FOD gekeurd voor koppeling met black box en levert een geldig BTW ticket af.

EMMY software

U kunt de Cloud software EMMY op maandbasis huren. Er is altijd een geschikte EMMY versie, aangepast aan uw behoeften en budget. Contacteer ons voor een offerte op maat, klik HIER. Of bel ons op +32 3 295 45 55.

Touch screen, tablet, pocket pc en smartphone

Op het vlak van tafelbediening kan er gewerkt worden via touch screen, tablet, pocket pc en smartphone. De kelner kan via het overzichtelijk tafelplan een tafel selecteren. Dan de gewenste gerechten met bereidingswijze en andere voorkeuren registreren. En deze ten slotte doorsturen naar de bar of keukenprinter. Ook keukenschermen behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

colmar en Clixx

Handige rapportage

Op de centrale database kunnen gebruikers worden aangemaakt met hun toelatingen en restricties. Ze kunnen het programma beheren vanop het netwerk of via internet. Mits zij hiervoor de toelating en het paswoord hebben natuurlijk. Zo wordt het mogelijk om in onze software voor horeca nieuwe artikelen aan te maken, prijzen aan te passen, rapporten te maken en gegevens te exporteren naar andere pakketten (SAP, Navision, Expert M, etc…)

Referenties

Clixx is de specialist van software voor horeca, horecaketens en sportclubs. Enkele referenties van ons pakket in België en Frankrijk: Colmar (colmar.be), Crocodile France (restaurantscrocodile.fr), Sbarro (sbarropizza.be), Muffin, Wok away, Makro restaurants (makro.be), Pauzo (pauzo.be).

En ook Belgocatering (met klanten zoals VTM, DPG Media, Deloitte,  Cargill, Alcopa, Icaros… belgocatering.be),  Moochie (moochie.be), Moor & moor (moormoor.be), Häagen-Dazs en vele andere.

Contacteer ons voor een offerte op maat, klik HIER. Of bel ons op +32 3 295 45 55 (voor België) of +31 6 87 852 674 (voor Nederland)..

Privacybeleid en Algemene voorwaarden
WebDesign by Shake-it.tv