Emmy

Kassasoftware op iPad, touch kassa of smartphone? Emmy kan het!

Een modern en efficiënt kassasysteem als Emmy helpt uw bedrijf echt vooruit. U rekent er niet alleen mee af, u kunt er ook op Emmy software voor touch kassa en tabletzien hoeveel omzet u gedaan hebt in een bepaalde periode. U kunt er koppelingen mee maken naar betaalterminals, betaalautomaten enzovoort.

Emmy is een cloud-gebaseerd kassasysteem voor retail en de horeca. En Emmy doet veel meer dan transacties verwerken en kassabonnen printen. Ontdek hoe u uw onderneming kan laten groeien dankzij het juiste kassasysteem. Emmy werkt op alle toestellen: touch kassa’s, iPad’s, smartphones enzovoort.

En meer goed nieuws: Emmy van Clixx is een 100% Belgische software, met certificaat voor black box. Wij kennen uw markt dan ook beter dan wie ook. En dat helpt bij het uitwerken en verbeteren van onze software. Software die u echt vooruit helpt in uw bedrijf.

De beste kassasoftware voor uw zaak

In uw horeca zaak gaat het er om de gasten een perfecte service te bieden. Dat betekent ook dat u snel moet kunnen werken. Emmy kassa software is ontwikkeld voor elke soort horecazaak: restaurant, brasserie, taverne, café, sportclub, tennisclub, strandbar, hotel enzovoort. Naast een snelle, professionele en overzichtelijke manier van werken heeft u direct toegang tot alle relevante data over uw zaak, van dagrapporten tot een overzicht van uw voorraad.

Speciale Emmy actie: gratis kassasoftware voor tablet of smartphone

Gecertificeerde kassa software + Touchkassa 15” + printer + ingebruiksstelling + service 7/7 voor maar 99 euro per maand exclusief BTW. Bij uw bestelling krijgt u gratis EXTRA kassasoftware voor tablet of smartphone (Android, Windows en Apple).

Aankoop is ook mogelijk. Vraag vrijblijvend uw offerte op maat.

CONTACTEER ONS VOOR UW VOORSTEL
Stuur een mail naar info@clixx.be met vermelding van ‘ACTIE’.

Of bel ons vandaag nog op 03 295 45 55.

Het contactformulier invullen kan ook, door HIER te drukken. Vermeldt ook hier ‘ACTIE’ en wij bellen u terug wanneer het u het beste past.

Privacybeleid en Algemene voorwaarden
WebDesign by Shake-it.tv