Emmy kassa-software

Kassasoftware op tablet, touch kassa of smartphone? Emmy kan het!

Emmy software voor touch kassa en tablet

Een modern en efficiënt kassasysteem als Emmy helpt uw bedrijf echt vooruit. U rekent er niet alleen mee af u kunt er ook op zien hoeveel omzet u gedaan hebt in een bepaalde periode. U kunt er koppelingen mee maken naar betaalterminals, betaalautomaten enzovoort.

Emmy is een cloud-gebaseerd kassasysteem voor retail en de horeca. En het doet veel meer dan transacties verwerken en kassabonnen printen. Ontdek hoe u uw onderneming kan laten groeien dankzij het juiste kassasysteem. Onze software werkt op alle toestellen: touch kassa’s, iPad’s, smartphones enzovoort.

En meer goed nieuws: dit top-product van Pos-IT is een 100% Belgische software, met certificaat voor black box. Wij kennen uw markt dan ook beter dan wie ook. En dat helpt bij het uitwerken en verbeteren van onze software. Software die u echt vooruit helpt in uw bedrijf.

De beste kassasoftware voor uw zaak

In uw horeca zaak gaat het er om de gasten een perfecte service te bieden. Dat betekent ook dat u snel moet kunnen werken. Deze kassa software is ontwikkeld voor elke soort horecazaak: restaurant, brasserie, taverne, café, sportclub, tennisclub, (beach)bar, hotel enzovoort. Naast een snelle, professionele en overzichtelijke manier van werken heeft u direct toegang tot alle relevante data over uw zaak, van dagrapporten tot een overzicht van uw voorraad.

Speciale actie: gratis kassasoftware voor tablet of smartphone

Gecertificeerde kassa software + Touchkassa 15” + printer + ingebruiksstelling + service 7/7 voor maar 119 euro per maand exclusief BTW. Bij uw bestelling krijgt u gratis EXTRA kassasoftware voor tablet of smartphone (Android, Windows en Apple).

Aankoop is ook mogelijk. Vraag vrijblijvend uw offerte op maat.

CONTACTEER ONS VOOR UW VOORSTEL
Stuur een mail naar rudy@clixx met vermelding van ‘EMMY ACTIE’.

Of bel ons vandaag nog op +32 3 295 45 55 (voor België) of +31 6 87 852 674 (voor Nederland).

Het contactformulier invullen kan ook, door HIER te drukken. Vermeldt ook hier ‘EMMY ACTIE’ en wij bellen u terug wanneer het u het beste past.

Privacybeleid en Algemene voorwaarden
WebDesign by Shake-it.tv