Biomarkt Kortrijk gaat live met TCPOS kassa-software

Clixx installeerde bij Biomarkt in Kortrijk de tweede generatie kassa’s met printer, scanners,  klantendisplays, weegschalen en Bancontact toestellen.

Als software koos Biomarkt voor de Premium software van TCPOS. Er werd een TCPOS geïnstalleerd met een doorgedreven voorraadbeheer, met aankoopprijzen, leveranciers en een bestelmodule. Daarnaast is een plug-in om artikel labels af te printen. Deze plug-in drukt tweetalige schabetiketten met artikelinformatie zoals prijs, inhoud en prijs per eenheid (kg-L-Stuk).

Tevens voorziet de TCPOS software van een weegschaalkoppeling, gebruik van barcodes met prijs en barcodes met gewicht. Het kassasysteem kan ook werken met voucher en promo’s.  De klantendisplay kan gebruikt worden om publiciteit te tonen.

Kassasystemen met bijhorende betaalmogelijkheden, geleverd en met de befaamde service van Clixx. Meer weten over de kassasystemen van Clixx? Informatie nodig over onze TCPOS kassasoftware? Contacteer ons op het nummer 03 295 45 55 of via mail: rudy@clixx.be.

Meer weten over onze TCPOS software? Klik HIER.

Contacteer ons

Vraag een vrijblijvende offerte aan
of kom eens langs in onze showroom voor meer informatie.
03 295 45 55 info@clixx.be Schout de Moorstraat 25, 2930 Brasschaat
Showroom en afhaalmagazijn elke werkdag open van 9 tot 16 uur

Nieuws

Privacybeleid en Algemene voorwaarden
WebDesign by Shake-it.tv