Jumpsquare Hasselt kiest voor Clixx en Emmy

Jumpsquare Hasselt

Jumpsquare Hasselt

Op vrijdag 20 oktober 2017 opende Jumpsquare Hasselt zijn deuren. Op de grenslandhallen sinds dan een 3000 m² groot Indoor Trampoline Park. Jumpsquare is de ultieme combinatie tussen sport, fun en gezelligheid in een stoere setting.

Jumpsquare brengt Jumpen naar een hoger niveau

Iedereen kan komen jumpen. Voor de allerkleinsten hebben zijn er mini-jump sessies onder begeleiding van mama of papa. Vanaf 10 jaar leef je je uit in de Freestyle area, BigAirBag area, Dodgeball area en nog veel meer. Ook voor verjaardagsfeestjes en teambuildings is er een aangepast programma. Tenslotte vind je bij Jumpsquare ook een gezellige Coffee Bar met uitzicht op de trampolines.

Clixx levert Emmy, hypermoderne POS software

Clixx levert bij Jumpsquare in Hasselt de POS software, toegangscontrole-systemen en kassa’s. Voor de POS software wordt gebruik gemaakt van Emmy. Emmy is het eigen systeem van Clixx, eenvoudig in het gebruik maar hypermodern. De software is bovendien future-proof, uitbreidbaar en aanpasbaar aan de noden van u als klant. Zo groeit Emmy mee met uw business.

Meer weten over de oplossingen van Clixx of over de POS software Emmy? Contacteer ons vandaag nog. Klik HIER of bel ons op 03 295 45 55.

Andere nieuwsberichten