0 items - 0.00 - Mijn account - e-shop

Software voor zwembaden

Een oplossing voor uw zwembad?

Sterke Belgische referenties zoals de zwembaden van Dendermonde, Ninove en Wevelgem werken met de zwembaden software van Clixx. De klant die binnen komt krijgt een RFID bandje waarmee hij de locker kan bedienen, eten en drinken kan bestellen en toegang krijgt tot bepaalde gedeelten van het zwembad, al dan niet betalend. Als het bezoek is beëindigd kan er aan de hand van de RFID polsband cash of met betaalkaart worden afgerekend aan de kassa of de betaalautomaat. Prepaid is ook mogelijk.

 E-marketing, ook voor u

Clixx voorziet abonnementsbeheer en het opslaan van bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Zo kan er op ingespeeld worden met e-marketing. Er is tevens een uitgebreide rapportage. Online boeken en betalen is eveneens mogelijk.

Op de centrale SQL database kunnen gebruikers worden aangemaakt met hun toelatingen en restricties. Ze kunnen het programma beheren vanop het netwerk of via internet mits zij hiervoor de toelating en het paswoord hebben.  Zo wordt het mogelijk om nieuwe artikelen aan te maken, prijzen aan te passen, rapporten te nemen en gegevens te exporteren naar andere pakketten (SAP, Navision, Expert M, etc…)

Alle mogelijkheden die u wenst in één pakket

Toegang, horeca en winkelverkoop.
Abonnementen verlengen en automatisch incasseren.
Toegangscontrole d.m.v. scanner of tourniquet.
Leerlingvolgsysteem gekoppeld met Plan Plan.
Uitgebreide rapportages met prognose.
Verkoop via internet of kiosk.
Klantenkaarten met saldo op de pas.
Arrangementenverkoop incl. vouchers.
Reserveringsen beheren.
Cashless betalen in al zijn facetten.
Lockersystemen met polsbandjes.
Koppeling met o.a. SAP, Navision, Expert M etc.

Business Intelligence

Bij Business Intelligence maken we enkel gebruik van data opgebouwd in uw zwembaden, dat maakt deze software voor zwembaden uniek. Door uw statistieken te combineren met bijv. weersverwachtingen, kunnen we een realistische voorspelling maken; hoeveel bezoekers kunt u verwachten, welke arrangementen worden het meest geboekt en hoeveel personeel is hiervoor ideaal? Voorkom onverwachtse drukte en bespaar kosten, kortom maak gebruik van de Business Intelligence tool.

Referenties

Clixx is de specialist van software voor zwembaden in België. Enkele referenties van onze nieuwe software: de zwembaden van Dendermonde, Ninove en Wevelgem.

Interesse of vragen?

Stuur ons een mail met uw vragen of bel ons voor een offerte op maat.

Contacteer ons

Vraag een vrijblijvende offerte aan
of kom eens langs in onze showroom voor meer informatie.
03 295 45 55 info@clixx.be Kapelsesteenweg 100, Brasschaat 2930
Showroom en afhaalmagazijn elke werkdag open van 8 tot 16 uur

E-shop

Ontdek onze Software voor zwembaden producten in de e-shop

WebDesign by Shake-it.tv