0 items - 0.00 - Mijn account - e-shop

Software voor wellness

Software voor wellness centra

Grote en kleine wellness centra in Nederland, Duitsland en België werken met Elli software voor wellness centra (vraag naar onze referenties en referentiebezoek). Elli kan dan ook terecht dé referentie genoemd worden.

Rust, dat is in uw wellnessresort van uiterst belang. Elli Wellness biedt u alle rust op het gebied van software en automatisering, online reserveren, afrekenen, toegangscontrole en kluisjesbeheer d.m.v. polsbandjes, voorraadbeheer en nog veel meer. Volledige controle over uw resort, zodat u zelf ook kunt genieten.

Het werkt als volgt : de klant die binnen komt krijgt een RFID bandje waarmee hij zijn locker kan kiezen en bedienen, eten en drinken kan bestellen en toegang krijgt tot bepaalde gedeelten van het zwembad, al dan niet betalend. De poortjes en tourniquets worden voorzien van een RFID lezer, en checken het bandje op geldigheid alvorens te openen. Clixx werkt hier nauw samen met het bekende bedrijf Gantner, uit Oostenrijk.

Betalingsmogelijkheden voor uw wellness centrum

In onze software voor wellness centra kan er naar keuze pre of post pay gewerkt worden. Indien pre pay betaalt de klant op voorhand en wordt het bedrag op zijn bandje toegewezen, indien post pay kan er aan de hand van de RFID polsband cash of met betaalkaart worden afgerekend aan de kassa of de betaalautomaat. Clixx voorziet ook abonnementsbeheer en het opslaan van bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Zo kan er op ingespeeld worden met e-marketing. Er is tevens een uitgebreide rapportage. Online boeken en betalen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Polsband

In Elli, dé software voor wellness centra kunnen op de centrale SQL database gebruikers worden aangemaakt met hun toelatingen en restricties. Ze kunnen het programma beheren vanop het netwerk of via internet mits zij hiervoor de toelating en het paswoord hebben. Zo wordt het mogelijk om nieuwe artikelen aan te maken, prijzen aan te passen, rapporten te nemen en gegevens te exporteren naar andere pakketten ( SAP, Navision, Expert M, etc…)

Clixx software voor wellness: alle mogelijkheden die u wenst in één pakket

 • Toegang, horeca en winkelverkoop.
 • Abonnementen verlengen en automatisch incasseren.
 • Toegangscontrole d.m.v. scanner of tourniquet.
 • Nederlands-, Duits-, Engels- en Franstalig.
 • Uitgebreide rapportages met prognose.
 • Verkoop via internet of kiosk.
 • Klantenkaarten met saldo op de pas.
 • Arrangementenverkoop incl. vouchers.
 • Reserveringen beheren.
 • Cashless betalen in al zijn facetten.
 • Lockersystemen met polsbandjes.
 • Koppeling met o.a. SAP, Navision, Expert M, etc.

Referenties

Clixx is de specialist van software voor wellness in België. Enkele referenties van ons nieuwe pakket: Sané in Tongeren en Souks & Sauna in Ninove.

U hebt een wellness centrum? Contacteer ons

Stuur ons even een mail of bel ons voor meer informatie of een offerte op maat.

Contacteer ons

Vraag een vrijblijvende offerte aan
of kom eens langs in onze showroom voor meer informatie.
03 295 45 55 info@clixx.be Kapelsesteenweg 100, Brasschaat 2930
Showroom en afhaalmagazijn elke werkdag open van 8 tot 16 uur

E-shop

Ontdek onze Software voor wellness producten in de e-shop

WebDesign by Shake-it.tv