Clixx nv levert reeds 12 jaar IT systemen aan honderden tevreden ondernemers in België. De oprichters en sommige medewerkers hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring in de POS branche.

Ons aanbod bestaat uit kassasystemen voor horeca bedrijven en retailers, toegangscontrole en ticketverkoop systemen voor musea en attracties, reservatiesystemen, oproep en wachtrijsystemen, digital signage en web-shops.
Deze systemen kunnen uitgebreid worden met voorraadbeheer, klanten/leden beheer, loyaltycards, betaalterminals, facturatie, tijdsregistratie, back office programma’s, filiaalbeheer, koppeling naar andere programma’s etc.

Clixx onderscheidt zich van de concurrentie door zich te concentreren op een persoonlijke aanpak, een uitstekende na-service en een goede samenwerking met meerdere betrouwbare partners. Onze persoonlijke aanpak is dat we uitgaan van de wensen van de klant, en dan de gepaste oplossing voorstellen. Dit kan een standaard product, maatwerk of een combinatie van beide zijn, steeds in functie van het beschikbare budget.

Onze na-service houdt in dat de klant een volledige training krijgt, en daarna gebruik kan maken van onze 7/7 helpdesk waar men steeds een medewerker aan de lijn krijgt (dus geen bandje). Al onze systemen zijn voorzien van teamviewer waarmee we, indien nodig, vanop afstand het systeem kunnen overnemen. Onze huidige klanten zullen U dit zeker bevestigen en zijn onze beste reclame. Wij hebben partnerships afgesloten met de voor de klant belangrijke leveranciers, zo zijn er koppelingen mogelijk met de meeste randapparatuur en software, en staan wij ook steeds open voor nieuwe ideeën en additionele partners.

KASSA PACKS

 

Starters Pack

Voor wie een eenvoudig gecertifieerd systeem zoekt
ul 4 groepen ( bvb dranken, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
ul Aangesloten black box inbegrepen
ul Afdruk officieel btw ticket

€1,199.00 Bekijk nu

Starters pack
flexipos  

FlexiPos

voor wie een tablet kassa wil
ul 10 inch tablet met ticketprinter
ul Eenvoudig zelf aanmaken van artikelen op toets
ul Meerdere rapporteringen
ul Black box gecertifieerd
ul Uitbreidbaar naar Flexipos pro

€59/maand Bekijk nu

 

FlexiPos Pro

Voor wie een totaal oplossing zoekt
ul Robuuste 15 inch all-in one Toshiba STA 20 of 30
ul Mogelijkheden basic
ul meerdere kassa’s, tablets en pockets in netwerk mogelijk.
ul Aansturing productieschermen en printers
ul Koppeling betaalterminal
ul Export naar boekhouding, excel, csv ….

€77/maand Bekijk nu

flexipos_pro

Horeca

De basis is een of meerdere all-in one kassa’s met aanraakscherm (touch screen) op 1 of meerdere locaties. We hebben keuze uit Toshiba, Varipos of ons eigen Epos systeem. Voor elk budget wat wils. Het systeem is voorzien van 1 of meerdere thermische of dot-matrix printers en kan uitgebreid worden met pocket pc’s en tablets Werking van de bediendes kan met een toets, code, badge of armband. Artikelen worden opgedeeld in sub en hoofdgroepen, en kunnen voorzien worden van meerdere meldingen en bereidwijzen. Afrekenen kan cash, via betaalterminal of cashkeeper. Er is standaard klantbeheer voorzien welke vooraf (prepaid) of achteraf (op factuur) kunnen betalen. Alle transacties worden bon per bon bijgehouden en kunnen steeds door de manager geraadpleegd worden. Rapportering kan per dag, week, maand, kwartaal of vrij in te stellen periode. U bepaald zelf welke informatie U op het rapport wil, en waar het dient afgedrukt of opgeslagen te worden. Uitbreiding mogelijk naar bestel/reservatiemodule, webshop, cashkeeper etc…
De basis is een of meerdere all-in one kassa’s of weegschalen met scanner op een of meerdere locaties. We hebben keuze uit Toshiba, Balances Marques, Varipos of ons eigen Epos systeem. Voor elk budget wat wils. Het systeem is voorzien van 1 of meerdere thermische printers. Werking van de bediendes kan met een toets, code, badge of armband. Artikelen worden opgedeeld in sub en hoofdgroepen, en kunnen voorzien worden van meerdere meldingen en bereidwijzen. Afrekenen kan cash, via betaalterminal of cashkeeper. Er is standaard klantbeheer voorzien waarbij klanten vooraf (prepaid), onmiddellijk of achteraf (op factuur) kunnen betalen. Alle transacties worden bon per bon bijgehouden en kunnen steeds door de manager geraadpleegd worden. Rapportering kan per dag, week, maand, kwartaal of vrij in te stellen periode. U bepaald zelf welke informatie U op het rapport wil, en waar het dient afgedrukt of opgeslagen te worden. Uitbreiding mogelijk naar bestel/reservatiemodule, webshop, cashkeeper etc…

Bakkerijen / Voedingswinkels

Retail/non food

De basis is een of meerdere all-in one kassa’s met aanraakscherm (touch screen) en scanner. We hebben keuze uit Toshiba, Balances Marques, Varipos of ons eigen Epos systeem. Voor elk budget wat wils. Het systeem is voorzien van 1 of meerdere thermische Werking van de bediendes kan met een toets, code, badge of armband. Artikelen worden opgedeeld in sub en hoofdgroepen, en kunnen voorzien worden van meerdere meldingen en bereidwijzen. Afrekenen kan cash, via betaalterminal of cashkeeper. Er is standaard klantbeheer voorzien waarbij klanten vooraf (prepaid), onmiddellijk of achteraf (op factuur) kunnen betalen. Alle transacties worden bon per bon bijgehouden en kunnen steeds door de manager geraadpleegd worden. Rapportering kan per dag, week, maand, kwartaal of vrij in te stellen periode. U bepaald zelf welke informatie U op het rapport wil, en waar het dient afgedrukt of opgeslagen te worden. Uitbreiding mogelijk naar bestel/reservatiemodule, webshop, cashkeeper etc…
Clixx voorziet attractieparken, musea, sauna’s en zwembaden van een totaalbeheersysteem voor ticketverkoop en toegangscontrole. We hebben voor elk budget een oplossing. De basis kassa voor de ticketverkoop is een of meerdere all-in one kassa’s met touch scherm. We hebben keuze uit Toshiba, Varipos of ons eigen Epos systeem. Voor elk budget wat wils. Het systeem is voorzien van 1 of meerdere thermische printers en kan uitgebreid worden naar meerdere schermen. Werking van de bediendes kan met een toets, code, badge of armband. Artikelen worden opgedeeld in sub en hoofdgroepen, en kunnen een klantkaart of toegangsticketprinter aansturen. Afrekenen kan cash, via betaalterminal of cashkeeper. Er is standaard klantbeheer voorzien waarbij klanten vooraf (prepaid), onmiddellijk of achteraf (op factuur) kunnen betalen. Men kan bij en afboeken op de klant aan elke terminal die aangesloten is op het systeem. De klantkaart kan ook voor andere doeleinden zoals toegang tot lockers en aansturing van toestellen gebruikt worden. Alle transacties worden bon per bon bijgehouden en kunnen steeds door de manager geraadpleegd worden. Rapportering kan per dag, week, maand, kwartaal of vrij in te stellen periode. U bepaald zelf welke informatie U op het rapport wil, en waar het dient afgedrukt of opgeslagen te worden. Indien U onbemand wil verkopen, raden wij U de kiosk aan. Deze zuil is voorzien van een touch screen, een ticketprinter een betaalterminal en een ingebouwde cash keeper. De bezoeker kan hier zijn ticket cash of met betaalkaart kopen. De kiosk kan via netwerk vanop de centrale beheerd worden. Indien U via internet wenst te verkopen, raden wij U onze webshop aan. Deze portal is voorzien van al uw toegangsticketprijzen en eventueel van de beschikbare tijden indien U met tijdssloten werkt. Hier kan uw bezoeker online het tijdsstip van bezoek kiezen en betalen via Ogone, Paypal of Europabank. De toegangstourniquet herkent de afgedrukte barcode als geldig of niet. Qua toegangspoorten, tourniquets en sloten kunnen wij U het ganse gamma van Kaba aanbieden. Wij komen graag ter plaatse voor een vrijblijvende opmeting en offerte.

Toegangs
controle en
ticketverkoop
systeem

Webshops

Clixx werkt graag met U een voorstel uit om uw producten ook via internet te verkopen. Onze webshop is koppel baar met ons kassa en voorraadbeheersysteem. Wij verzorgen ook graag uw hosting.

Het systeem waarmee U medewerkers en gasten kan oproepen. Dit systeem leent zich uitstekend in self service restaurants, frituren, broodjeszaken, balies, loketten en wachtruimtes.Het systeem bestaat uit een zendmodule, een oplader en meerdere schijven die U steeds apart kan bijbestellen. De zendmodule isvoorzien van een duurzame afdekfolie gericht op optimale hygiëne.Het werkt als volgt : De gast ontvangt de schijf na bestelling en afrekening. Hij kan zich nu vrij bewegen in een straal van 200 meter. Als de bestelling klaar is toetst een van uw medewerkers het nummer in, en de schijf licht op en begint te trillen. Uw gast weet nu dat zijn bestelling klaar is voor afhaling.

Basissysteem met 10 schijven € 1150 en 75€ per bijkomende schijf exclusief btw.

Het systeem waarmee U medewerkers kan oproepen, bestaat uit een pager per medewerker en een oproepmodule. De pager kunnen in de vorm van een armband, met een clip of als hanger gebruikt worden. Ze werken op basis van trillen, geluid en lichtsignaal, afhankelijk van de instelling.

Basissysteem met 2 pagers € 599 en €99 per pager exclusief btw.

Het kelner oproepsysteem bestaat uit een draadloze knop en een pager per medewerker. Het werkt als volgt: De knop wordt op de tafel gezet, en uw bezoeker heeft naargelang het type keuze uit 3 mogelijkheden : Call, cancel en Bill. (kelner oproepen, oproep annuleren en rekening vragen). De oproep verschijnt op de display samen met de 2 vorige calls + op de pager van de kelners die zijn toegewezen aan deze tafel nummer.

U kan de houder van de knop ook voorzien van publiciteit. Basis € 699 en € 39/tafel exclusief btw.

Oproep en wachtrijsystemen

Digital signage

Digital signage of Narrow casting betekent via digitale schermen boodschappen kenbaar maken aan bezoekers en medewerkers. De toepassingen voor dit systeem zijn legio, en onze klanten hiervoor zijn dan ook enorm verscheiden. Enkele bekende namen in België zijn KBC finance in Brussel, Tropicana vestigingen, Sbarro pizzeria’s en Abdij van Maredsous. Clixx kan U zowel de hard als de software voor Digital Signage leveren. Onze hardware bestaat uit 1 of meerdere compacte player pc’s die in netwerk of via internet aangestuurd kunnen worden. Voordeel is dat het systeem enkel verbinding nodig heeft voor updates, niet om af te spelen. Op deze players kunnen eender welke schermen voor binnen of buitengebruik aangesloten worden. Alle op de markt beschikbare schermen hier aanbieden kan niet, ze veranderen ook dagelijks, maar wij willen U graag helpen met uw keuze en kunnen ook elders aangekochte schermen voor U plaatsen. Daardoor hebt U vrije keuze in de grote markt van schermen, beamers en ophangsystemen van oa Philips, Samsung, LG, Sony en kan U toch rekenen op Clixx service. Met de door ons geleverde software van Presentation Point, marktleider op dit gebied, gebruiken we Microsoft power point om je eigen digital signage, screen saver of informatie display te maken. Creëer real time en dynamische presentaties gelinkt aan uw database om de aandacht te trekken van bezoekers en personeel. Trek de aandacht naar specifieke producten en diensten. Download gratis hoge kwaliteits power point templates en gebruik ze. Gebruik informatie van uw Office aplicaties, Excel, RSS, XML, twitter etc…
Voorraadbeheer is zowel vanop de kassa als vanop de back office pc mogelijk. U hebt de keuze tussen eenvoudig stockbeheer of volledige cyclus. Eenvoudig stockbeheer betekent dat U de binnenkomende voorraad inboekt, en deze wordt afgeboekt bij verkoop. Een volledige cyclus betekent dat elk artikel een minimum en maximum voorraad heeft, het systeem een bestelvoorstel doet bij minimum, U deze kan aanvaarden of aanpassen en dan doorsturen via mail of fax vanuit het systeem. De bestelling komt in wacht tot de levering binnen komen en wordt dan gevalideerd. Stock en inventarisopname kan zowel manueel (op papier) als via ons stockopnametoestel.

Voorraadbeheer

Klant/leden beheer en loyalty cards

Ons kassaprogramma heeft standaard klantbeheer waarbij U per klant of klantgroep kan bepalen of hij op krediet mag kopen en aan welke prijslijst (standaard 10 prijslijsten mogelijk). Klantherkenning kan door op te zoeken op naam, postcode, nummer of deel van de naam, of met een klantkaart (barcode of rfid). Wij kunnen U een aangepaste klantkaartprinter leveren of een aantal kaarten voor U printen met uw logo. Uw systeem kan geconfigureerd worden met een puntensysteem. Vraag gerust telefonisch meer info hierover op onze 7/7 infolijn 03 295 45 55
Onze kassasystemen kunnen gekoppeld worden met een betaalterminal van Atos CCV of Loyaltek U dient het bedrag dan niet opnieuw in te geven op de betaalterminal, de kassa geeft deze door en ontvangt ook van de terminal de ok en welk soort kaart het is. Dit wordt weggeschreven in het financieel rapport van de kassa. Met de cash keeper hoeft uw personeel geen geld meer aan te raken, de klant dropt het muntgeld in het trechtertje en steekt het briefgeld in de sleuf. Het toestel controleert op vals geld en geeft weer. Hygiënisch en veilig.

Betaalterminals en cash keeper

Bestel en reservatiesystemen

U kan op de kassa zelf een reservatie van een klant boeken, dit kan een bestelling zijn of een tafel/bezoek reservatie. Indien U dit onbemand toelaat kan de klant zijn reservatie en betaling ook doen op een kiosk. Indien U dit online wenst kan dit via onze webshop. Deze webshop kan geïntegreerd worden in uw bestaande website.
Met deze module kan elk personeelslid zich met een code, badge of armband in en uitklokken op de kassa, ook als zij geen andere rechten hebben op de kassa. De resultaten kunnen geëxporteerd worden naar een HR pakket.

Tijdsregistratie

Back office en filiaalbeheer

Al onze systemen kunnen aangesloten worden op een centraal beheersysteem. Hier doet U artikel en prijsbeheer, personeelsbeheer, rapportering per filiaal en geconsolideerd, aanmaak klanten, centrale facturatie, doorkoppeling naar centrale boekhouding of ERP etc… Vanop de centrale kan U ook ons digital signage en toegangsbeheersysteem beheren.
logo zwart
Bakkerij Contreras

Het kassasysteem wordt hier niet enkel ingezet om stuks en gewogen verkopen te registreren, maar ook de bestellingen op datum worden via het touch screen ingegeven op naam van de klant. Zo krijgt de bakker dagelijks een lijst  van de bestellingen gesorteerd per artikel, en levert het systeem een label af om op de klaargezette bestelling te kleven. Superhandig.

 

belgo_catering
Cateraar Belgocatering

Beheert meerdere uitbatingen vanop hun centraal systeem welke door ons wordt gehost. Aanmaak van nieuwe artikelen en het nemen van rapporten wordt hierdoor kinderspel.

LogoHistorium
Historium Brugge

Werkt met het Clixx systeem zowel voor de online reservaties als voor de verkoop ter plaatse. De reservatie gebeurt hier met tijdssloten mits er om de 4,5 minuut 24 mensen kunnen worden toegelaten in dit belevenis museum. Ook het aansturen van de schermen en de onbemande kiosken zijn een realisatie van Clixx.

  • Delta Loyd
  • Efteling
  • Universiteit Maastricht
  • Ahoy arena
  • Zilvermeer
  • VTM
De Haan is producent van onze kassasoftware Win€ash en Elli. In Nederland zijn ze marktleider en  leverancier van onder andere Efteling en Ajax stadion.  Clixx is exclusief verdeler voor België, maatwerk gebeurt in onderling overleg.
Toshiba is wereldwijd marktleider van kassa hardware. Recent hebben ze nog IBM pos overgenomen en zijn daarmee de grootste ter wereld.
Balances Marques uit Portugal is marktleider van weegsystemen in Zuid Europa. Vanwege de robuuste hardware + betrouwbare software voert Clixx dit merk in.
Presentation point is marktleider van digital signage in de US alhoewel de basis van dit bedrijf in Belgisch Limburg ligt. Clixx verzorgt de installatie en service voor hen in België.
Gantner uit Oostenrijk levert lockersystemen aan universiteiten, scholen, sauna’s, zwembaden en bedrijven in gans Europa. Clixx is exclusief verdeler voor de Benelux.
Kaba is marktleider voor toegangscontrolesystemen en werkt nauw samen met Clixx in België.
Atos, CCV en Loyaltek zijn leveranciers van betaalterminals in België waarmee Clixx nauw samenwerkt. De systemen zijn gekoppeld met de kassa’s van Clixx.