0 items - 0.00 - Mijn account - e-shop

Software voor scholen

Voor scholen: cashless of met meerdere betaalmogelijkheden?

Clixx biedt naar keuze een volledig cashless systeem aan, of een systeem met diverse betaalmogelijkheden. Indien de school kiest voor cashless, wordt het mogelijk om met een elektronische portefeuille te betalen. Er kunnen dan verschillende klantprofielen aangemaakt worden met prijsafspraken en beperkingen. De student/docent/bezoeker kan zo in alle vrijheid zijn portefeuille opladen via een kiosk of via het internet, en hiermee betalen in het restaurant, aan de automaten of bvb om te printen of te kopiëren. Men heeft ten allen tijde een overzicht van wat men verbruikt heeft. Het systeem voorziet zowel pre als post pay (facturatie) werking.

Op de centrale SQL database kunnen gebruikers worden aangemaakt met hun toelatingen en restricties. Ze kunnen het programma beheren vanop het netwerk of via internet mits zij hiervoor de toelating en het paswoord hebben.  Zo wordt het mogelijk om nieuwe artikelen aan te maken, prijzen aan te passen, rapporten te nemen en gegevens te exporteren naar andere pakketten ( SAP, Navision, Expert M, etc…)

Werken met tafelbediening of met self service?

Verder hebben scholen qua werking alle mogelijkheden als bij een horeca en retail oplossing, dit wil zeggen mogelijkheid tot werking met tafelbediening of self service restaurants, bestelkiosken, keuken printers en schermen, betaalterminals, pay stations etc… Het systeem wordt indien nodig FOD gekeurd voor koppeling met black box en levert een geldig btw ticket af.

Voor de tafelbediening kan er gewerkt worden via een touch screen, orderman, tablet, pocket pc en smartphone. De kelner kan via het overzichtelijk tafelplan een tafel selecteren, de gewenste gerechten met bereidingswijze en andere voorkeuren registreren en doorsturen naar de bar of keukenprinter. Ook keukenschermen zijn mogelijk.

Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek over uw behoeften.

Contacteer ons

Vraag een vrijblijvende offerte aan
of kom eens langs in onze showroom voor meer informatie.
03 295 45 55 info@clixx.be Kapelsesteenweg 100, Brasschaat 2930
Showroom en afhaalmagazijn elke werkdag open van 8 tot 16 uur

E-shop

Ontdek onze Software voor scholen producten in de e-shop

WebDesign by Shake-it.tv