0 items - 0.00 - Mijn account - e-shop

Software voor musea

Het beste softwarepakket voor musea?

Voor musea heeft Clixx het software systeem Elli. Met deze software voor musea is het mogelijk om tickets te reserveren en verkopen via internet, een kiosk (onbemande kassa) of een bemande kassa. De eenmalige toegangstickets worden afgedrukt met een Boca printer. Deze maakt een mooie lay out en personaliseren mogelijk. Internetkopers kunnen hun toegangskaart afdrukken op A4 of meebrengen op hun smartphone.

In onze software voor musea zijn ook verschillende abonnementsvormen mogelijk. Het abonnement wordt afgeleverd op een plastic kaart en het is mogelijk om de foto van het paspoort in te lezen en af te drukken. Of een foto te nemen met de webcam die gemonteerd staat op de kassa.

De bekendste betaalsystemen

Afrekenen kan cash of met de gekoppelde Bancontact lezer. Of indien via internet met Ogone en Pay Pal of een andere betaalvorm. Aan de kassa is het mogelijk een pay station te koppelen. Zo hoeft de kassier(ster) zelf het geld niet meer aan te raken en wordt het door de klant zelf gestort. Dit vermijdt kasverschillen en fraude en is hygiënischer. Een kiosk is leverbaar met ingebouwde kaart-, biljetten- en muntlezer.

Aan de toegang staat een poortje of tourniquet. Clixx werkt hierin nauw samen met leveranciers zoals Kaba, GET etc… In dit toestel zit een barcode of RFID lezer verwerkt. Die is verbonden met de centrale server en controleert zo het ticket op geldigheid. Indien het ticket geldig is wordt er een puls gestuurd die het poortje opent.

Op de centrale SQL database van onze software voor musea kunnen gebruikers worden aangemaakt met hun toelatingen en restricties. Ze kunnen het programma beheren vanop het netwerk of via internet mits zij hiervoor de toelating en het paswoord hebben. Zo wordt het mogelijk om nieuwe artikelen aan te maken, prijzen aan te passen, rapporten te nemen en gegevens te exporteren naar andere pakketten (SAP, Navision, Expert M, etc…).

Referenties

Clixx is de specialist van software voor musea in België. Enkele referenties van onze software: Historium in Brugge, Sportimonium in Hofstade en het Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis in Brussel.

Nog vragen over onze software voor musea?

Nog vragen over onze software voor musea? Een offerte nodig? Contacteer ons vrijblijvend via deze link of bel ons op +32 3 295 45 55!

Contacteer ons

Vraag een vrijblijvende offerte aan
of kom eens langs in onze showroom voor meer informatie.
03 295 45 55 info@clixx.be Kapelsesteenweg 100, Brasschaat 2930
Showroom en afhaalmagazijn elke werkdag open van 8 tot 16 uur

E-shop

Ontdek onze Software voor musea producten in de e-shop

WebDesign by Shake-it.tv