0 items - 0.00 - Mijn account - e-shop

Software voor horeca

Voor restaurants met tafelbediening zowel als self service restaurants

Voor zowel restaurants met tafelbediening, afhaalrestaurants als self-service restaurants heeft Clixx de gepaste oplossing. Onze software en kassa’s voor horeca draaien dagelijks bij ketens zoals Colmar, Häagen-Dazs, Makro restaurants, Sbarro, Moochie, Pauzo en vele andere. Ook honderden zelfstandige uitbaters gebruiken ons systeem met grote tevredenheid.

Eenvoudige maar performante software voor horeca

De artikelen met hun samenstelling worden aangemaakt in de centrale waar ook de winstmarge wordt berekend. Met een aangemaakte toets op de touch screen kan de kassier(ster) het product verkopen. Afrekenen kan cash of met de gekoppelde Bancontact lezer. Ook een paystation is koppelbaar. Dan hoeft de kassierster zelf het geld niet meer aan te raken en wordt het door de klant zelf gestort. Dit vermijd kasverschillen en fraude en het is hygiënischer. De Clixx kassa’s en software voor horeca FOD gekeurd voor koppeling met black box en levert een geldig BTW ticket af.

Touch screen, orderman, tablet, pocket pc en smartphone

Voor de tafelbediening kan er gewerkt worden via touch screen, orderman, tablet, pocket pc en smartphone. De kelner kan via het overzichtelijk tafelplan een tafel selecteren, de gewenste gerechten met bereidingswijze en andere voorkeuren registreren en doorsturen naar de bar of keukenprinter. Ook keukenschermen behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

Handige rapportage

Op de centrale database kunnen gebruikers worden aangemaakt met hun toelatingen en restricties. Ze kunnen het programma beheren vanop het netwerk of via internet. Mits zij hiervoor de toelating en het paswoord hebben natuurlijk. Zo wordt het mogelijk om in onze software voor horeca nieuwe artikelen aan te maken, prijzen aan te passen, rapporten te maken en gegevens te exporteren naar andere pakketten (SAP, Navision, Expert M, etc…)

Referenties

Clixx is de specialist van software voor horeca en horecaketens. Enkele referenties van ons pakket in België en Frankrijk: Colmar, Crocodile France, Sbarro, Muffin, Wok away, Makro restaurants, Pauzo, Belgocatering (met klanten zoals VTM-medialaan, Deloitte,  Cargill, Alcopa, Icaros…),  Moochie, Moor & more, Häagen-Dazs en vele andere.

Contacteer ons voor een offerte op maat, klik HIER. Of bel ons op +32 3 295 45 55.

Contacteer ons

Vraag een vrijblijvende offerte aan
of kom eens langs in onze showroom voor meer informatie.
03 295 45 55 info@clixx.be Kapelsesteenweg 100, Brasschaat 2930
Showroom en afhaalmagazijn elke werkdag open van 8 tot 16 uur

E-shop

Ontdek onze Software voor horeca producten in de e-shop

WebDesign by Shake-it.tv